به گزارش خبرنگار مهر، صبح پنجشنبه نخستین گروه از حجاج خراسان شمالی به سرزمین وحی اعزام شدند و قرار است در روزهای آینده پنج گروه باقی مانده دیگر نیز به مرور اعزام شوند.
امسال نیز همانند سال های گذشته اعزام کاروان های حجاج خراسان شمالی به مکه مکرمه از از فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد انجام می شود.
امسال 800 زائر خانه خدا در قالب شش کاروان از خراسان شمالی اعزام می شوند که از این تعداد چهار کاروان از شهرستان بجنورد، یک کاروان از شیروان و یک کاروان نیز از شهرستان اسفراین راهی سرزمین وحی می شود.
مدیر حج و زیارت خراسان شمالی در این زمینه در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: امسال در مجموع 810 نفر شامل زائران و عوامل در قالب شش کاروان از این استان به حج تمتع مشرف می شوند که نخستین گروه امروز و آخرین گروه نیز بیست و نهم شهریور ماه پرواز خواهند داشت.
جواد شاد با بیان این که مدت زمان ماندگاری حجاج در سرزمین وحی 30 روز است، افزود: نخستین گروه از حجاج خراسان شمالی بیستم مهرماه به کشور باز خواهند گشت.
وی جوان ترین زائر بیت الله الحرام از خراسان شمالی را فردی 30 ساله از بجنورد و مسن ترین آنها را فردی 80 ساله از اسفراین ذکر و اضافه کرد: در سفر امسال بیشترین گروه سنی 50 تا 70 ساله هستند که 59 درصد از کل زائران را تشکیل می دهند.
شاد فراوانی گروه سنی 70 سال به بالا را 26 درصد و فراوانی زائران گروه سنی 30 تا 50 ساله را 15 درصد اعلام کرد.
به گفته وی در حج تمتع پارسال در بین زائران خراسان شمالی گروه سنی 60 تا 80 سال دارای بیشترین فراوانی بودند.
گفتنی است امسال به دلیل تخریب اطراف مسجدالحرام، سهمیه حجاج تمام کشورهای اسلامی تا ۲۰ درصد کاهش داشته است.
نظر شما