پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ مهر ۱۳۹۳، ۹:۱۸

با حضور اساتید رزمنده/

خاطرات دفاع مقدس در دانشگاه آزاد زابل بازخوانی شد

خاطرات دفاع مقدس در دانشگاه آزاد زابل بازخوانی شد

زاهدان-خبرگزاری مهر: اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل با یادآوری خاطرات حضور خود در جبهه های هشت سال دفاع مقدس، حماسه مقاومت و رشادت های رزمندگان اسلام را بازخوانی کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، درمراسمی که عصر چهارشنبه در تالاراجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی با حضور جمع کثیری از کارکنان و اعضای هیئت علمی برگزار شد اساتید و کارکنان این دانشگاه که در طی دوران مقدس در جبهه های حق علیه باطل حضور داشتند با بیان خاطرات خود باری دیگر رشادت ها و ایثارگری های رزمندگان اسلام را بازخوانی کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل در این مراسم با بیان اینکه روحیه شهادت طلبی جوانان ایرانی موجب خلق حماسه های عظیم در دوران دفاع مقدس شد اظهار داشت: شهادت طلبی که ریشه در بینش و تفکر شیعه دارد در کنار روحیه رشادت طلبی موجب خلق حماسه ای بزرگ در تاریخ ایران به نام دفاع مقدس شد.

دکتر محمد مجوزی با گرامیداشت یاد و خاطررزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: در طول تاریخ ایران اسلامی گرفتار هجوم اقوام مختلف بوده که با وجود اینکه این اقوام قدرت های مطلق روزگار خود محسوب می شده اند اما فرهنگ غنی ایرانی اسلامی موجب جذب مهاجمان به فرهنگ متعالی و غنی ایران و تعالیم اسلامی شده است.

وی اظهار داشت: این اولین واقعه تاریخی است که ما توانستیم پیروز شویم و اگر چه بهترین فرزندان خود را تقدیم اسلام و انقلاب کردیم ولی وجبی از خاک این کشور به دست متجاوزان نیفتاد.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه این مراسم محمدی رئیس دفتر فرهنگ اسلامی و رزمنده سال های دفاع مقدس، سلطانعلی دهمرده عضو هیئت علمی و مسئول بسیج اساتید واحد زابل و محمد شهرکی مسرور دیگر رزمنده های دفاع مقدس با بیان خاطراتی از دوران حضور خود در جبهه های حق علیه باطل به تشریح ارزش های دفاع مقدس پرداختند.

گفتنی است در پایان این مراسم همچنین از رزمندگان و ایثار گران دانشگاه ازاد اسلامی واحد زابل طی مراسمی تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 2377287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha