به گزارش خبرنگار مهر، گردهمایی طلاب جدید الورود حوزه های علمیه خواهران ظهر چهارشنبه در سالن اجتماعات مدرسه علمیه فاطمیه قزوین برگزار شد.
حجت الاسلام سید حسن موسوی موینی در این مراسم ضمن خوش آمدگویی به طلاب جدید به حضور خواهران طلبه در مدارس علمیه اشاره کرد و گفت: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی مدارس علمیه خواهران در کشور و استان و با حضور خواهران طلبه و اساتید از جایگاه خصای برخوردار شده ومنزلت ارزشمندی دارد.
امام جمعه محمدیه تصریح کرد: شما طلاب علوم دینی نباید فقط به خواندن درس حوزوی اکتفا کنید بلکه لازم است در کنار این دروس دینی تقوا را نیز در نظر داشته باشید.
وی بیان کرد: درس دینی برای خواندن نیست بلکه عمل کردن است و باید شما طلاب نیز این مسئله مهم را مد نظر قرار دهید.
حجت الاسلام موینی اظهارداشت: تلاش شما در مدارس علمیه این باشد که به موقع در کلاسها حضور داشته و از نصایح اساتید بتوانید بخوبی استفاده کنید.
حجت الاسلام موینی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره علمای ارزشمند این استان گفت: در مدارس علمیه این استان روحانیون فاضل واندیشمند با تلاش خود به مدارج بالایی رسیدند که یاد و خاطره همه این علما را گرامی می داریم.
وی اظهارداشت: شما خواهران حوزه علمیه باید مراقب رفتار خود باشید و با دوری از برخی مسائل مانند تهمت، غیبت دیگران را نیز به اخلاق دعوت و توصیه کنید.
امام جمعه محمدیه حضور در مراسم معنوی دعای عرفه را با اهمیت دانست و بیان کرد: خواندن دعای عرفه در این روز بسیار می تواند تاثیر گزار باشد که باید تلاش شود در این روز در مجالس دعای عرفه حضوری پررنگی داشته باشید.
نظر شما