پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ بهمن ۱۳۹۲، ۱۴:۲۱

پرداخت دومین و سومین قسط دارایی‌های بلوکه‌شده ایران

رویترز به نقل از منابع آگاه خبر داد دومین و سومین قسط دارایی‌های بلوکه‌شده ایران بر اساس توافق ژنو، توسط کره جنوبی در اختیار ایران قرار خواهد گرفت.

فارس: منابع بانکی اعلام کردند که کره جنوبی بر اساس توافق هسته‌ای ژنو، بخشی از پول نفت ایران را در اختیار این کشور قرار خواهد داد.

بر اساس توافق میان ایران و گروه 1+5 مبلغ 4.2 میلیارد دلار از دارایی‌های نفتی ایران در 8 قسط  و در بازه زمانی 6 ماه در اختیار ایران قرار خواهد گرفت.

نخستین قسط از این مبلغ در سوم فوریه به مبلغ 550 میلیون دلار در اختیار ایران قرار گرفت و ژاپن نخستین پرداخت به ایران را انجام داده است.

به گفته یکی از این منابع، میزان پولی که قرار است انتقال یابد مشخص نیست اما بانک مرکزی ایران 2 حساب به «وون» (واحد پولی کره جنوبی) در  2 بانک کره‌ای «ووری بانک» و «بانک صنعتی» دارد که بیش از 5.6 میلیارد وون پول نفت ایران در آن‌ها نگه‌داری می‌شود.

یک منبع کره‌ای دیگر این انتقال را تایید کرد و افزود: این پرداخت توسط 2 بانک کره‌ای در ماه آینده صورت خواهد گرفت که یکی از این پرداخت‌ها در اوایل ماه مارس و دیگری پس از آن انجام خواهد شد.

دومین قسط ایران که قرار است در اول مارس پرداخت شود  به مبلغ 450 میلیون دلار و سومین قسط در هفتم همین ماه به مبلغ 550 میلیون دلار خواهد بود.

به گفته مقامات بانک مرکزی کره و وزارت دارایی این کشور، هیچ تصمیمی در مورد انتقال پول به ایران گرفته نشده است.

کد خبر 2406861

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha