پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ آذر ۱۳۹۳، ۱۶:۰۳

حسنی در گفتگو با مهر:

کرمانشاه سرشار از استعدادهای فوتبالی است/ برای صعود به لیگ دسته اول تلاش می کنیم

کرمانشاه سرشار از استعدادهای فوتبالی است/ برای صعود به لیگ دسته اول تلاش می کنیم

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیر عامل باشگاه بعثت کرمانشاه گفت: استان ما سرشار از استعدادها و نبوغ فوتبالی است که باید برای پیشرفت به آنها میدان داده شود.

افشین حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: من با این هدف به عرصه فوتبال وارد شده ام که به بازیکنان جوان کرمانشاهی این فرصت را بدهم تا شایستگی های خود را نشان داده و به حق خود برسند.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا تیم بعثت برای صعود به لیگ یک بسته شده است، گفت: ما در نظر داریم تا یک تیم قدرتمند و در حد نام فوتبال کرمانشاه در لیگ دسته دو داشته باشیم تا شرمنده دوستداران فوتبال استان نشویم، این را هم می گویم که ما به عنوان تیمی مدعی و بومی برای حضور در بین تیمهای بالای جدولی، گام در مسابقات گذاشته ایم.

مدیر عامل تیم فوتبال بعثت کرمانشاه در ادامه گفت: می خواهیم ثابت کنیم که کرمانشاه سرشار از استعداد و نبوغ فوتبالی است، سال قبل نیز این مسئله را ثابت کردیم و برخلاف پیش بینی برخی ها توانستیم مقتدرانه به لیگ دو صعود کنیم، این موفقیت انگیزه ما را بیشتر کرده است و امیدوار هستم که در لیگ یک نیز موفق شویم.

حسنی اظهار داشت: چرا ما نمی خواهیم به بچه های کرمانشاه میدان بدهیم، اینجا معدن استعدادهای فوتبال است مگر بختیار رحمانی، محمد نوری، شهاب کرمی، کاوه رضایی، پیمان صاحب جمعی، نادر احمدیان و دهها بازیکن بزرگ فوتبال کشور که ملی پوش هم شدند از همین کرمانشاه نبودند پس چرا ما رضایت بدهیم که بازیکنان درجه سوم بیایند و در فوتبال کرمانشاه جولان بدهند.

وی با تاکید بر اینکه مردم کرمانشاه مردمی ورزش دوست هستند و بیشتر آنها تعصب خاصی به تیم بعثت و راهیان دارند گفت: من از اولین سالهای تشکیل تیم فوتبال بعثت فهمیدم که مردم استان عاشق فوتبال هستند.

حسنی افزود: وقتی تیم بعثت به لیگ دو صعود کرد گریه ها و اشک های شوق آن ها را با چشمان خود دیدم و ایمان پیدا کردم که مردم کرمانشاه دوست دارند که به بازیکنان کرمانشاهی فرصت داده شود.

 

کد خبر 2427183