پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ آذر ۱۳۹۳، ۱۳:۴۷

پنجعلی در گفتگو با مهر:

کمیته فنی پرسپولیس قصد موازی‌کاری ندارد/ درخشان قوچان‌نژاد را می‌خواست

کمیته فنی پرسپولیس قصد موازی‌کاری ندارد/ درخشان قوچان‌نژاد را می‌خواست

عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه این کمیته هیچ موازی‌کاری با کادر فنی ندارد، گفت: پرسپولیس با بردن گل‌گهر نشان داد به جام حذفی هم یورش برده‌ و قهرمانی می‌خواهد.

محمد پنجعلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره وضعیت پرسپولیس پس از پیروزی برابر تیم گل‌گهر سیرجان و صعود به مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام حذفی، با بیان مطلب فوق اظهار کرد: خدا را شکر بعد از پیروزی در دربی شرایط روحی و روانی خیلی بهتر شده است. ما نشان دادیم به جام حذفی هم یورش برده‌ایم و قهرمانی می‌خواهیم.

وی با اشاره به تعطیلات 50 روزه لیگ تاکید کرد: این تعطیلات از یک نظر به نفع پرسپولیس است و از یک نظر به ضرر ما. شرایط روحی و روانی پرسپولیس بهتر شده و اگر لیگ ادامه داشت، از این نظر برایمان خوب بود ولی از سوی دیگر باید بازیکنان جدیدی به تیم اضافه شوند و تعطیلات فرصت خوبی برای هماهنگی بازیکنان جدید است.

عضو کمیته فنی پرسپولیس درباره خرید رضا قوچان نژاد هم تاکید کرد: هنوز چیزی مشخص نیست. حمید درخشان خواسته بود که این بازیکن جذب شود. به هر حال خیلی از بازیکنان مد نظر کادر فنی هستند که باید منتظر باشیم و ببینم چند نفر را می‌توانیم جذب کنیم.

پنجعلی درباره حضورش در کمیته فنی پرسپولیس هم گفت: قرار است کمیته فنی موثر باشد. ما در کنار کادر فنی هستیم و هیچ موازی‌کاری با هم نداریم.

کد خبر 2431845

برچسب‌ها