محمد پنجعلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره وضعیت پرسپولیس پس از پیروزی برابر تیم گلگهر سیرجان و صعود به مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام حذفی، با بیان مطلب فوق اظهار کرد: خدا را شکر بعد از پیروزی در دربی شرایط روحی و روانی خیلی بهتر شده است. ما نشان دادیم به جام حذفی هم یورش بردهایم و قهرمانی میخواهیم.
وی با اشاره به تعطیلات 50 روزه لیگ تاکید کرد: این تعطیلات از یک نظر به نفع پرسپولیس است و از یک نظر به ضرر ما. شرایط روحی و روانی پرسپولیس بهتر شده و اگر لیگ ادامه داشت، از این نظر برایمان خوب بود ولی از سوی دیگر باید بازیکنان جدیدی به تیم اضافه شوند و تعطیلات فرصت خوبی برای هماهنگی بازیکنان جدید است.
عضو کمیته فنی پرسپولیس درباره خرید رضا قوچان نژاد هم تاکید کرد: هنوز چیزی مشخص نیست. حمید درخشان خواسته بود که این بازیکن جذب شود. به هر حال خیلی از بازیکنان مد نظر کادر فنی هستند که باید منتظر باشیم و ببینم چند نفر را میتوانیم جذب کنیم.
پنجعلی درباره حضورش در کمیته فنی پرسپولیس هم گفت: قرار است کمیته فنی موثر باشد. ما در کنار کادر فنی هستیم و هیچ موازیکاری با هم نداریم.