پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۲۷

براساس آمار خانه کتاب/

بیش از ۴۰ هزار عنوان کتاب در ۸ ماه منتشر شد/ رشد ۲۴ درصدی کتب دینی

بیش از ۴۰ هزار عنوان کتاب در ۸ ماه منتشر شد/ رشد  ۲۴ درصدی کتب دینی

خانه کتاب خبر از انتشار ۴۱۲۹۹ عنوان کتاب در هشت ماهه نخست سال جاری را داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بانک اطلاعات موسسه خانه کتاب گزارش آماری - تطبيقی نشر كتاب در هشت ماه سال ۱۳۹۳ و ۱۳۹۲ را منتشر کرد که بر اساس این آمار در هشت ماه سال ۹۳، ۴۱۲۹۹ عنوان کتاب منتشر شده است.

این آمار در هشت ماه سال ۹۲، ۳۶۷۹۴ عنوان اعلام شد که نشان از رشد ۱۲ درصدی تعداد عناوين كتاب‌های امسال نسبت به سال گذشته دارد.

همچنین بر اساس این گزارش، کتاب‌های دین، ادبیات و فلسفه به ترتیب بیشترین تعداد عناوین را به خود اختصاص داده و شاهد رشد ۱۲ درصدی انتشار کتاب نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته بوده‌ایم.

براساس این گزارش کتاب‌های گروه دین شاهد رشد ۲۴ درصدی کتاب در هشت ماه امسال نسبت به سال گذشته بود و کتاب‌های گروه ادبیات و فلسفه نیز بیشترین افزایش با رشد ۲۲ درصد را داشته است.

کاهش انتشار عناوین کتاب در هشت ماه امسال نیز به گروه زبان و کتاب‌های کمک درسی تعلق گرفته به طوری که در این هشت ماه کتاب‌های منتشر شده با موضوع زبان شاهد رشد منفی ۱۸ درصد و کتاب‌های کمک درسی  نیز رشد منفی ۱۳ درصد نسبت به سال گذشته را شاهد بودند.

کد خبر 2436754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha