پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۹:۳۸

مرکل اعتراضات علیه مسلمانان در آلمان را محکوم کرد

مرکل اعتراضات علیه مسلمانان در آلمان را محکوم کرد

آنجلا مرکل، صدر اعظم آلمان روز جمعه مجموعه ای از اعتراضات ضد مسلمانان در این کشور را که منجر به انجام حملات نژادپرستانه به ساختمانهای محل اسکان مهاجران شده بود محکوم کرد .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری آن اسلام، آنجلا مرکل، صدر اعظم آلمان روز جمعه مجموعه ای از اعتراضات ضد مسلمانان در این کشور را که منجر به انجام حملات نژادپرستانه به ساختمانهای محل اسکان مهاجران شده بود محکوم کرد و اطمینان داد که آلمان جای نفرت از مسلمانان یا هر گروه دیگر مذهبی و نژادی نیست.

کریستین ویرتز، سخنگوی صدر اعظم آلمان در این باره گفت: «به نام دولت و صدر اعظم آلمان، من می توانم کاملا به صراحت اعلام کنم که در آلمان جایی برای نفرت مذهبی وجود ندارد، و مهم نیست مردم متعلق به چه مذهبی هستند.»

وی افزود: «(در آلمان) هیچ جایی برای اسلام هراسی، یهودی ستیزی یا هر نوع دیگری از بیگانه هراسی یا نژاد پرستی وجود ندارد.»

در طی هفته های گذشته، هزاران دست راستی عضو حزب دموکراتیک ملی آلمان به همراه عده ای اوباش تظاهراتی را علیه مهاجرت در شهر درسدن این کشور برگزار کرده اند.

این تظاهرات منجر به وقوع حملاتی به 3 ساختمان محل اسکان مهاجران در شهر وورا شد و این ساختمانها بتوسط اوباش به آتش کشیده شدند.

اوایل این هفته، آیمن مایک، رئیس شورای مرکزی مسلمانان آلمان از سیاستمداران این کشور خواسته بود تا برای جلوگیری از محترم شمرده شدن نژاد پرستی علیه این اقدامات موضع گیری کنند.

 

کد خبر 2442218

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha