پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۲۲

امیر مصباحی‌فرد:

طرح‌های مشترک پدافند هوایی ارتش و سپاه باعث تغییر رفتار دشمنان شده است

طرح‌های مشترک پدافند هوایی ارتش و سپاه باعث تغییر رفتار دشمنان شده است

جانشین فرمانده قرارگاه پدافند هوایی گفت: طرح‌های مشترک پدافند هوایی ارتش و سپاه باعث تغییر رفتار دشمنان شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین نشست هم‌اندیشی شبکه فرماندهی و کنترل با حضور امیر علیرضا صباحی‌فرد جانشین فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) و جمعی از فرماندهان و مسئولان عملیات و فرماندهی و کنترل نیروهای مسلح در ستاد این قرارگاه  برگزار شد.

امیر صباحی‌فرد در این نشست ضمن تسلیت به مناسبت اربعین حضرت امام حسین(ع) و رحلت پیامبر مکرم اسلام(ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) گفت: همکاری و هماهنگی تنگاتنگی بین نیروهای مسلح و بر اساس دستورالعمل‌ها‌ وجود دارد و قرارگاه پدافند هوایی خود را ملزم می‌داند به عنوان متولی اصلی پدافند انسجام و یکپارچگی بین نیروهای پدافندی ارتش و سپاه را تقویت کند.

جانشین فرمانده قرارگاه پدافند هوایی اظهار داشت: قرارگاه پدافند هوایی با همه نیروها در ارتش و سپاه ارتباط جدانشدنی دارد و طرح‌های مختلفی با پدافند هوایی سپاه اجرا کرده و در حال اجرا دارد که باعث تغییر رفتار دشمن در سطح منطقه‌ای شده است.

وی افزود: نمونه بارز این همکاری بین پدافند هوایی و نیروی هوایی ارتش در نشاندن هواپیمای ریگی و نشاندن هواپیمای ایساف بود که اگر این همکاری و انسجام وجود نداشت این موفقیت‌ها بدست نمی‌آمد.

صباحی‌فرد در پایان تصریح کرد: قرارگاه پدافند هوایی در حوزه ماموریت خود با نیروی زمینی و دریایی ارتش در حوزه توپخانه‌ای و اطلاعات و شناسایی و با نیروی انتظامی و بسیج در حوزه دیده‌بانی همکاری تنگاتنگ و نزدیک دارد که این باعث رشد روزافزون دفاع هوایی در کشور شده است.

کد خبر 2445330

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha