پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ دی ۱۳۹۳، ۱۴:۲۸

در همایش طلایه داران بصیرت عنوان شد:

روحانیون نقش محوری در جامعه دارند/ لزوم آموزش صحیح به جوانان

روحانیون نقش محوری در جامعه دارند/ لزوم آموزش صحیح به جوانان

کرمان – مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان نقش روحانیون را در فرهنگسازی در جامعه مهم دانست و خواستار آموزش صحیح به جوانان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام مهدی عرب پور درهمایش طلایه داران بصیرت و در آستانه ۹ دی بیان داشت: روحانیون قبل از اینکه به‌عنوان امام جماعت انتخاب شوند نیاز دارند دو واحد درسی تخصصی مدیریت مسجد را بگذرانند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی بر لزوم بهره گیری از دروس تخصصی مدیریت توسط روحانیون تاکید کرد.

وی تاکید کرد: این آموزش ها باید وجود داشته باشد تا ائمه جماعات بتوانند بخوبی یک مسجد را اداره کنند و رابطه خوبی بین او و هیات امنای مسجد وجود داشته باشد.

وی گفت: از ائمه جماعات که برای اقامه نماز به ادارات می روند انتظار داریم نظم را رعایت کنند و حتی اگر قرار است با تاخیر به آن اداره بروند، همیشه یک ساعت مشخصی باشد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی، همچنین خطاب به ائمه جماعات اقامه کننده نماز در مدارس اظهار کرد: در مدارس چون همه جوان هستند، بیان یک داستان و یک مسئله دینی و احکام می تواند تاثیر بسزایی بر روی جوانان داشته باشد و این بسیار ارزشمند است.

وی گفت: امیدواریم ائمه جماعات برای حضور در مدارس و اجرای این طرح استقبال بیشتری نشان دهند.

حجت‌الاسلام عرب پور افزود: ائمه جماعات فقط هفته ای دو بار یا بین دو نماز یا بعد از نماز حدیث بخوانند یا حکمی را توضیح دهند و مراقب باشند بیشتر از این نباشد.

کد خبر 2447655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha