۱۳ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۰۸

جعفرزاده در گفتگو با مهر:

ساماندهی فرش گیلان به عزم ملی و مدیریت جهادی نیاز دارد

ساماندهی فرش گیلان به عزم ملی و مدیریت جهادی نیاز دارد

رشت – نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: ساماندهی فرش دستبافت گیلان به عزم ملی و مدیریت جهادی نیاز جدی دارد.

غلامعلی جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود:  صنعت فرش که آمیزه ای از ذوق و هنر ایرانی است متاسفانه در گیلان مورد بی مهری قرار گرفته است.

وی همچنین از بافت سالانه ۴۵ هزار متر مربع انواع فرش در گیلان خبرداد و اظهارداشت: فرش های دستبافت ابریشمی این استان شمالی به نام قم، کاشان، اصفهان و تبریز صادر می شود.

نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی بر ضرورت برندسازی فرش دستبافت گیلان  تاکید کرد و گفت: این استان به عنوان خاستگاه تولید ابریشم در کشور است.

وی در ادامه با بیان اینکه فرش دستبافت استان باید ساماندهی شود، اظهار امیدواری کرد: در یک بازه زمانی سه تا پنج ساله، گیلان باید به عنوان یکی از پایگاه های تولید فرش های ابریشمی کشور تبدیل شود.

جعفرزاده افزود: اقدامات انجام گرفته برای احیای برند فرش گیلانی شامل امضای تفاهم نامه همکاری با مرکز فرش ایران، ساخت مراکز طراحی فرش در ۱۶ شهرستان استان و آموزش دو هزار طراح فرش است.

وی تصریح کرد: بافندگان فرش دستبافت استان گیلان نیازمند تسهیلات ویژه هستند از این رو می طلبد سیستم بانکی حمایت های ویژه از این قشر داشته باشد.

نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی بر ضرورت معرفی کیفیت و ایجاد شبکه های مناسب فرش گیلان تاکید کرد و یادآورشد: هم اکنون ۱۴ هزار قالیباف در استان مشغول فرش بافی هستند.

کد خبر 2454561

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha