محمد علی رحیمیان در گفتگو با خبرنگار مهر از کسب مقام سوم تیم جودو بانوان کات شهرستان شاهرود در مسابقات کشوری خبر داد و افزود: این تیم به نمایندگی از استان سمنان با ۹ جودو کار هفته گذشته عازم این رقابت ها شد.
وی نتیجه سه پیروزی و یک باخت با حضور ۱۰ تیم از سراسر کشور در چهار دور مسابقات را خوب ارزیابی کرد و افزود: تیم جودوی بانوان شاهرود بعد از مقاومت بسیج و شهرداری اندیشه تهران بر سکوی سوم این دوره از رقابت ها ایستاد.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود همچنین از برگزاری مراسم جشن تجلیل از قهرمانان رزمی سبک دفاع شخصی و قوت الرمی شاهرود همزمان با میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) و هفته وحدت در سالن شهدای شهر کلاته خیج خبر داد.
رحیمیان در خاتمه تصریح کرد: در این مراسم فرماندار شهرستان شاهرود، رئیس شورای اسلامی، بخشدار بسطام، مسئولان هیئت های رزمی و جمعی از مردم ورزش دوست شهر کلاته خیج حضور داشتند.
نظر شما