به گزارش خبرگزاری مهر، نشست ماهانه «لذت داستان» پنجشنبه ۲۵ دیماه ۱۳۹۳ در فرهنگسرای اندیشه برگزار خواهد شد.
در نشست ادبی «لذت داستان» که موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب برگزاری آن را به عهده دارد، علاقهمندان به داستانخوانی و داستاننویسی فرصت دیدار با یکی از نویسندگان کشور را خواهند داشت که در این نوبت این فرصت به «منیژه آرمین» داده شده است.
منیژه آرمین، نویسنده، نقاش، مجسمهساز و استاد دانشگاه است که تاکنون از او آثار داستانی بسیاری مانند «شب و قلندر»، «ای کاش گل سرخ نبود»، «سرود اروند رود»، «آن روز كه عمه خورشید مرد»، «راز لحظهها»، «گزیده ادبیات معاصر (دفتر ۱۶)»، «كیمیاگران نقش» و «بوی خاك» منتشر شده است.
علاقهمندان به داستان در این نشست میتوانند شنونده تجربیات داستاننویسی این نویسنده حرفهی باشند و با وی به گفتگو بنشینند.
همچنین بخشی از نشست «لذت داستان» به داستانخوانی و نقد یک اثر از نویسندگان جوان اختصاص خواهدداشت.
چهارمین نشست «لذت داستان» پنجشنبه ۲۵ دیماه ۱۳۹۳ ساعت۱۵ در محل فرهنگسرای اندیشه واقع در خیابان شریعتی، پایینتر از پل سیدخندان برگزار خواهد شد.
نظر شما