به گزارش خبرنگار مهر، مراسم گرامیداشت روز هوای پاک ظهر دوشنبه با حضور مرتضی روزبه استاندار قزوین، علیپور مدیرکل سازمان محیط زیست استان، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان و کارشناسان در واحد آموزشی شیخ طوسی ناحیه دو قزوین برگزار شد.
مرتضی روزبه در این مراسم اظهارداشت: فرهنگ سازی و آموزش موضوع حفاظت از محیط زیست باید از مدارس شروع شود و فرزندان و دانش آموزان با اثرات تخریب محیط زیست و استفاده درست از آن آشنا شوند.
استاندار قزوین خاطرنشان کرد: باید آموزش دانش آموزان طوری صورت انجام شود تا این موضوع در ذهن دانش آموزان نهادینه شود، باید نظافت و حفظ محیط زیست را از مدارس شروع کرد.
روزبه در پایان ابراز امیدواری کرد: با آموزش درست و مطلوب دانش آموزان و خانواده ها در زمینه فرهنگ سازی و آموزش حفظ محیط زیست گام های مؤثری برداشت، البته همکاری تمام نهادهای مرتبط با این موضوع در این خصوص لازم است.
صادقی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش نیز در ادامه گفت: یکی از اهداف و برنامه های آموزش و پرورش، فرهنگ سازی در زمینه حفاظت از محیط زیست است و در این ارتباط نیز تفاهم نامه ای با سازمان حفاظت از محیط زیست استان امضاء شده است.
وی اضافه کرد: اجرای برنامه های آموزش و پرورش و رسیدن به اهداف عالیه برنامه ها بدون مشارکت دستگاه های دیگر محقق نخواهد شد و به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.
علیپور مدیرکل سازمان حفاظت از محیط زیست استان نیز ضمن تشکر از تلاش ها و همکاری های آموزش و پرورش استان گفت: تمام تلاش این سازمان حفاظت از محیط زیست استان، ارتقاء آن است.
وی در ادامه بیان کرد: سازمان محیط زیست در تلاش است با همکاری و مساعدت آموزش و پرورش و سایر نهادها بتواند در این راستا گام بردارد و اقدامات شایسته ای انجام دهد.
انجام نقاشی همگانی، اجرای دکلمه، شعر و سرود همگانی توسط دانش آموزان از دیگر برنامه های این مراسم بود.
نظر شما