به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایتارتاس، اوضاع اوکراین، آینده طرح امنیتی اروپا، مقابله با تروریسم و برنامه هسته ای ایران محورهای مذاکرات کنفرانس امنیتی مونیخ خواهد بود.
«ولفگانگ ایشینگر» که ریاست کنفرانس امنیتی مونیخ را بر عهده دارد، گفت با حضور پترو پوروشنکو رئیس جمهور اوکراین، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه، جو بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا و جان کری وزیر امور خارجه این کشور در این کنفرانس، پیش بینی می شود در حاشیه آن به طور جدی درباره بحران اوکراین بحث و گفتگو شود.
بنا بر این گزارش، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان نیز برای نخستین بار در سال های گذشته در این کنفرانس شرکت خواهد کرد و احتمال دارد در سخنرانی اش به موضوع اوکراین نیز بپردازد.
در این کنفرانس که امروز آغاز به کار خواهد کرد و پنجاه و یکمین نشست امنیتی مونیخ است حدود 20 نفر از مقامات بلندپایه کشورها و 60 وزیر امور خارجه و دفاع شرکت خواهند داشت.
نظر شما