به گزارش خبرنگار مهر، محبوب حیدری شامگاه پنج شنبه در پی اعتراض شهروندان ساکن در حاشیه این جاده طی بازدید از آن تصریح کرد: مطالعات بهسازی این جاده حداقل به دو ماه زمان نیاز دارد.
وی در خصوص اختلال ایجاد شده در زندگی شهروندان در پی نابسامانی این جاده اضافه کرد: ضروری است در گام اول بهسازی مطالعه شده و هزینه های آن محاسبه شود.
معاون راهسازی راه و شهرسازی استان ادامه داد: پیش بینی ما ۱۵ میلیارد ریال اعتبار است که باید یا از طریق منابع استانی و یا منابع ملی تامین شود.
حیدری تصریح کرد: تا زمانی که مطالعات به اتمام نرسیده پیش بینی قطعی اعتبار امکان پذیر نیست و باید شهروندان حوصله به خرج دهند تا مطالعات کامل شود.
وی با بیان اینکه تمامی پروژه های راهسازی با اولویت در سطح استان اجرا می شود، تاکید کرد: حتما به مطالعه شهروندان توجه خواهد شد تا این جاده در مدت زمان اندک بهسازی شود.
نظر شما