پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۵۵

برنامه روز نهم «سینما انقلاب»

«کوچه بی‌نام» و «عصر یخبندان» به جمع انقلابیون رسید

«کوچه بی‌نام» و «عصر یخبندان» به جمع انقلابیون رسید

فیلم های «کوچه بی نام»، «عصر یخبندان» و «بدون مرز» در نهمین روز از هم اندیشی محفل سینما انقلاب به نمایش در خواهند آمد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل باقری دبیر اجرایی هم اندیشی با بیان برنامه های روز نهم در جمعه 24 بهمن ماه اعلام کرد: امروز اولین فیلم با عنوان «کوچه بی نام» به کارگردانی هاتف علیمردانی ساعت 14 به نمایش در می آید و سپس به مدت 45 دقیقه حلقه های نقد و بررسی آن از منظر علوم انسانی برگزار خواهد شد.

وی افزود: سپس ساعت 16و سی دقیقه با حضور محمد مهدی رسولی و مجید آقایی دو تن از صاحب نظران عرصه ادبیات نشست روایت در داستان و فیلمنامه برگزار خواهد شد و تا اذان مغرب ادامه خواهد داشت.

باقری ضمن اعلام دومین فیلم امروز گفت: اثر سینمایی «عصر یخبندان» به کارگردانی مصطفی کیایی ساعت 18:30 به نمایش در می آید و پس از اتمام فیلم دومین سری حلقه های تخصصی امروز با هدف نقد و بررسی این فیلم تشکیل خواهد شد.

دبیر اجرایی هم اندیشی سینما انقلاب افزود: سومین فیلم نهمین روز هم اندیشی «بدون مرز» به کارگردانی امیر حسین عسگری خواهد بود که از ساعت 21:30 تا ساعت 23 به نمایش در خواهد آمد.

ورود به برنامه های سینما انقلاب که در تالار سوره حوزه هنری برگزار می شوند، نیاز به تحویل بلیت های از قبل تهیه شده و عضویت در حلقه های تخصصی مجموعه دارد، لذا امکان حضور بدون هماهنگی قبلی در برنامه ها وجود ندارد، علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت جنبش رسانه انقلاب به آدرس www.cinemaenghelab.ir نسبت به ثبت نام اولیه اقدام کنند.

کد خبر 2494377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha