پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۰۸

بررسی وضعیت درسی دانشجویان بازمانده از تحصیل دانشگاه علامه

بررسی وضعیت درسی دانشجویان بازمانده از تحصیل دانشگاه علامه

رئیس مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه علامه از بررسی وضعیت درسی حدود 80 نفر از دانشجویان بازمانده از تحصیل خبر داد.

دکتر حسین سلیمی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: درسال جاری دانشجویانی که چند ترم مشروط شده اند، یا اینکه در آستانه اخراج بوده و یا امکان دفاع از پایان نامه برای آنها فراهم نبوده و یا اینکه از سنوات گذشته امتحاناتشان دچار مشکل شده است، به دفاتر مراکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی مراجعه کرده اند.

وی ادامه داد: وضعیت درسی این دانشجویان بازمانده از تحصیل که از ابتدای سال تا کنون حدود 80 نفر بودند توسط مددکار، روانشناس و روانپزشک بررسی شده و سپس نتیجه به کمیسیون موارد خاص دانشگاه ارایه شده است .

رئیس مرکز مشاوره ، بهداشت و درمان آموزش پزشکی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه از برگزاری کارگاه های دانش افزایی برای مشاورین شاغل در مرکز مشاوره دانشگاه خبرداد و افزود: شناخت و درمان اهمال کاری تحصیلی دانشجویان، راهای مقابله با اضطراب و استفاده از روش های تفکر خلاق از جمله کارگاه هایی بود که برای مشاورین شاغل در مرکز مشاوره دانشگاه برگزار شده است.

کد خبر 2499376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha