به گزارش خبرنگار مهر، ناصر گنجی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های استان بیان کرد: احداث، تجهیز و بهره برداریاین سرویس های بهداشتی که به صورت پرتابل و کانکس در سطح شهر قزوین ساخته می شود پیش تر در دستور کار معاونت سرمایه گذاری و مشارکت شهرداری قزوین برای بررسی جوانب آن بود.
وی در تشریح امکانات این سرویس های بهداشتی اظهار کرد: امکانات این مجموعه از سرویس های بهداشتی از جنس استنلس استیل و انتی باکتریال می باشد که در برابر ضربه بسیار مقاوم و دچار شکستگی نمی شود و جنس و متریال آن قابلیت شستشو توسط تمامی شوینده های اسیدی و قلیایی را دارد و کلیه ی ورق های مصرفی استنلس استیل ۸-۱۸زمطابق استاندارد DIN آلمان می باشد که غیر قابل جرم گرفتگی است.
گنجی بيان کرد: سرویسهای بهداشتی قابل احداث دارای ۲ چشمه و۴ چشمه، که سیفون این چشمه ها و روشویی این مجموعه به صورت اتوماتیک و مجهز به چشم الکترونیک می باشد.
وي ادامه داد: سرویسهای بهداشتی شامل توالت فرنگی ویژه معلولین و مجهز به دو شیر آب در دو طرف و زنجیر کنترل تعادل جهت استفاده معلولین و قابلیت تابلوهای تبلیغاتی می باشد.
نظر شما