پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۷ اسفند ۱۳۹۳، ۱۳:۴۴

بیست و سومین جشنواره کتاب سال دانشگاهی برگزار می شود

بیست و سومین جشنواره کتاب سال دانشگاهی برگزار می شود

بیست و سومین جشنواره کتاب سال دانشگاهی با معرفی و تجلیل از ۳ برگزیده و ۱۴ شایسته تقدیر فردا برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم اختتامیه بیست و هشتمین جشنواره کتاب سال دانشگاهی فردا دوشنبه ۱۸ اسفند ماه جاری با معرفی و تجلیل از ۳ اثر برگزیده و ۱۴ اثر شایسته تقدیر از ساعت ۱۰ ـ ۱۲ در تالار شهید دهشور پردیس علوم دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

آثار برگزیده تألیفی و ترجمه در همه شاخه‌های دانشگاهی شامل علوم‌انسانی، علوم پایه،‌ پزشکی و دامپزشکی هستند و در این دوره حدود ۵۳۰ عنوان از کتاب‌های دریافتی داوری و ارزیابی شده‌اند که از این تعداد، ۳۶۱ عنوان تألیفی، ۱۶۳ عنوان ترجمه و ۶ عنوان نیز مربوط به تصحیح و گردآوری بوده است.

آثار داوری شده در بیست و سومین جشنواره کتاب سال دانشگاهی مربوط به کتاب‌های دانشگاهی منتشر شده در سال ۹۲ هستند.

یادآور می‌شود، بیست و دومین دوره جشنواره کتاب سال دانشگاهی برگزیده‌ای نداشت.

کد خبر 2513844

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha