پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ اسفند ۱۳۹۳، ۱۴:۱۶

گرد:

کیفیت مدارس هیئت امنایی باید افزایش پیدا کند

کیفیت مدارس هیئت امنایی باید افزایش پیدا کند

کرمان - معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر لزوم افزایش کیفیت مدارس هیئت امنایی گفت: این مدارس باید به استانداردهای لازم دست پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه گرد پیش از ظهر شنبه در گردهمایی مدیران مدارس هیئت امنایی و وابسته به آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به حساسیت امر آموزش و پرورش اظهار داشت: توسعه مشارکت‌ های مردمی از اولویت های وزارت آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به حضور افراد مرتبط با آموزش و پرورش در خانواده ها، گفت: در همه خانواده ها افراد یا در حال تحصیل هستند یا در گذشته در آموزش و پرورش مشغول کسب علم و دانش بوده اند.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی، مشارکت‌های مردمی و خانواده وزارت آموزش و پرورش؛ با تاکید بر لزوم افزایش کیفیت مدارس دولتی ابراز داشت: در این خصوص بهره گیری از مشارکت های مردمی بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه در سال های گذشته بسیاری از مدارس هیئت امنایی فاقد مجوز شورای آموزش و پرورش استان مربوطه بوده اند، ادامه داد: باید در این خصوص بازنگری صورت گیرد.

گرد با تاکید بر اینکه مدارس هیئت امنایی باید به استانداردهای لازم دست پیدا کنند، تصریح کرد: باید کیفیت مدارس هیئت امنایی افزایش پیدا کند و مردم شاهد این تغییرات باشند.

وی با تاکید بر لزوم دستیابی به الگوی مناسب مدرسه ‌داری مبتنی بر سیاست مدرسه‌ محوری افزود: اقدامات خوبی در این زمینه در کرمان صورت گرفته است و این استان می تواند در این خصوص به الگویی برای سایر استان ها تبدیل شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: مدارس هیئت امنایی باید خودگردان و با استفاده از مشارکت های مردمی و جلب رضایتمندی جامعه هدف اداره شوند.

کد خبر 2517926

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha