پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ اسفند ۱۳۹۳، ۱۰:۳۸

دوره دکتری مشترک دانشگاه شریف و هنگ کنگ برگزار می‌شود

دوره دکتری مشترک دانشگاه شریف و هنگ کنگ برگزار می‌شود

دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه HKUST کشور هنگ کنگ دوره دکترای مشترک در رشته های مهندسی برگزار می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه صنعتی شریف دوره دکترای مشترک با دانشگاه HKUST کشور هنگ کنگ که دارای رتبه جهانی ۱۷ در رشته‌های مهندسی است را برگزار می کند از دانشجویان متقاضی درخواست می شود حداکثر تا تاریخ ۲۲ فروردین ۹۴ اطلاعات درخواست شده را به دفتر روابط بین‌الملل دانشگاه تحویل دهند.

براساس این موافقت‌نامه دانشجو دو سال از دوره دکترای خود را در دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ گذرانده و در این مدت پس از کسر شهریه ماهانه مبلغی در حدود ۱۴۰۰ دلار آمریکا توسط دانشگاه هنگ‌کنگ پرداخت می‌شود و در پایان دانشجو علاوه بر مدرک دکترای شریف، مدرک دکتری از دانشگاه هنگ‌کنگ دریافت می‌کند.

دانشگاه علم و فناوري هنگ‌كنگ، يكي از هشت دانشگاه هنگ‌كنگ است كه هم‌اكنون بالاترين رتبه جهاني مهندسي را نيز در ميان دانشگاه‌هاي اين كشور داراست و در رتبه‌بندي Times Higher در سال ۲۰۱۳ رتبه كلي ۵۷ رادر ميان دانشگاه‌هاي جهان به‌دست آورده است (همچنين رتبه ۲۱ مهندسي). اين دانشگاه در سال ۱۹۹۱ تأسيس گشته و اكنون داراي شش مدرسه در دو پرديس مختلف است و بيش از نه هزار دانشجو دارد كه پنج درصد آن‌ها دانشجوي بين‌المللي هستند.

رشته‌هاي موردنظر براي برگزاري دوره شامل كليه رشته‌هاي مهندسی موجود در مدرسه مهندسي دانشگاه علم و فناوري هنگ‌كنگ و دانشگاه صنعتي شريف و به‌ويژه رشته های مهندسي عمران، مهندسي كامپيوتر، مهندسی شيمي و بيومولكولي، مهندسي مكانيك، مهندسي صنايع،

(اطلاعات بيشتر در وب‌گاه دانشگاه قابل دسترس است: http://www.ust.hk/eng/index.htm)) حداكثر تعداد دانشجويان شركت‌كننده در دوره براي هر سال تحصيلي پنج نفر است.

کد خبر 2520603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha