به گزارش خبرنگار مهر، علی نبیان پیش از ظهر دوشنبه در بازدید از ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران با بیان اینکه ۴۵ درصد جمعیت کل استان را جمعیت روستایی در بر می گیرد، اظهارداشت: با توجه به سفر بخش قابل توجهی از مسافران به مناطق روستایی در سال جاری کمیته دهیاری در ستاد به دیگر کمیته های افزوده شد.
وی از سکونت ۱۷۰ هزار مسافر در مناطق روستایی تا دیروز توسط کمیته دهیاری ستاد خدمات سفر استان خبر داد.
معاون عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه ۱۲ کمیته در ستاد اجرایی خدمات سفر برای خدمات رسانی به مسافران و گردشگران مستقر هستند، گفت: بر اساس گزارش پلیس راه استان در این مدت نسبت به مشابه سال گذشته با کاهش تصادفات مواجه هستیم که نشاندهنده همت و تلاش مسئولان است.
نبیان با اشاره به اینکه تمام فرمانداران استان بصورت مستقیم در فرمانداری ها مستقر هستند، افزود: فرمانداران شهرستان ها به شهروندان و مسافران برای ارائه خدمات حضور دارند.
وی با اشاره به میزان بارندگی و ریزش کوه در ساعت های اولیه در جاده هراز گفت: تجهیزات راهداری در محور هراز مستقر بود و براساس ریزش باران شدید، گرفتگی مسیر و ریزش سریعا نیروهای راهداری نسبت به بازگشایی محور اقدام می کنند.
نبیان با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون مورد خاصی در محورهای مواصلاتی مازندران دیده نمی شود، اظهار داشت:در محورهای مواصلاتی استان ترافیک جاری و روان است.
وی با اشاره به بهره برداری بخش اعظم محور سوادکوه و ترافیک روان، افزود: در دولت تدبیر و امید با تامین منابع مالی در سال گذشته حدود ۷۰۰ میلیارد تومان هزینه و در بودجه سال جاری ۱۰۰ میلیارد تومان برای محور سوادکوه اختصاص یافت.
نبیان تصریح کرد: دولت تدبیر و امید در همه استان ها تامین منابع مالی برای برون رفت از مشکلات برنامه ریزی کرده است و تلاش مدیریت ارشد استان با تامین منابع از مشکلات مازندران را به حداقل برساند.
وی گفت: با توجه به افزایش مسافر در مازندران از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین تمامی پروژه های عمرانی استان تعطیل خواهد شد چون با این اقدام با مشکل ترافیک مواجه خواهیم شد.
نظر شما