پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ فروردین ۱۳۹۴، ۱۳:۲۸

رفیعی مطرح کرد :

پلمب ۳۸ واحد غذایی در شهر اصفهان از آغاز نوروز تاکنون

پلمب ۳۸ واحد غذایی در شهر اصفهان از آغاز نوروز تاکنون

اصفهان- مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: با آغاز طرح نوروزی ۳۸ واحد غذایی متخلف از جمله رستوران، فست فودی ها و آجیل فروشی ها و غیره پلمب شد.

مهدی رفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ۲۵ اسفندماه سال گذشته تا کنون بدنبال بازدیدها و بازرسی های مکرر با تعداد زیادی از واحدهای غذایی برخورد و به صورت جدی موضوع و پرونده ها را از مرجع قضایی پیگیری خواهیم کرد.

وی بیان داشت: بسیاری از واحدها پلمب نشده اما به مراجع قضایی معرفی شده اند.

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان خاطرنشان کرد: مباحثی که با سلامتی مردم در ارتباط است شوخی بردار نیست و جای اغماضی وجود ندارد بنابراین با تخلفات واحدهای غذایی به شدت برخورد می شود.

وی اضافه کرد: بیشترین تخلفاتی که از واحدهای غذایی مختلف گزارش و مشاهده شده است به دلیل استفاده از مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته ، محیط بهداشتی کثیف و نامناسب و ابزار کار و سردخانه های غیر بهداشتی است.

رفیعی با اظهار اینکه امید است در ایام باقی مانده از نوروز میزان تخلفات کاهش یابد، گفت: در سطح شهرستان ها به ویژه نجف آباد و خمینی شهر همچون شهر اصفهان به شدت بازرسی ها صورت می گیرد.

وی گفت: در ایام نوروز ۵۰ اکیپ بهداشتی به صورت شبانه روزی بر واحدهای عرضه و فروش مواد غذایی و رستوران ها ، فست فودها ، آجیل فروشی ها ، شیرینی فروشی  ها و بستنی و نوشیدنی ها بازرسی می کنند.

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان اعلام کرد: تاکنون گزارش خاصی از سطح شهرستان ها و تخلفات واحدهای غذایی اعلام نشده است و اینکه شهرستانی بیشترین تخلفات را نسبت به شهرستان دیگری داشته باشد، هنوز اتفاق نیفتاده است.

وی بیان داشت: به شهروندان و مسافران توصیه می شود که از مراکز مجاز و اماکنی که بهداشت محیط را رعایت می کنند، خرید کنند.

کد خبر 2523395

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha