پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ فروردین ۱۳۹۴، ۱۱:۱۵

برنامه های هفته زن در فارس اعلام شد

برنامه های هفته زن در فارس اعلام شد

شیراز- مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری فارس برنامه های بزرگداشت هفته زن را در فارس تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه دستغیب پیش از ظهر پنجشنبه در نشست خبری با بیان اینکه هفته بزرگداشت زن از ۲۱ فروردین آغاز شده و تا ۲۷ فروردین ادامه پیدا می کند، گفت: به منظور هماهنگی جدی برای برگزاری جشن روز زن در بین ادارات و سازمان های استان به مدت سه ماه جلسات و پیگیری ها انجام شده است.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه های طرح ریزی شده این است که تمام سازمان های دولتی و غیر دولتی تجلیل از مقام مادر و زن را داشته باشند، اظهار داشت: تجلیل از زنان شاغل ادارات و سازمان های استان نیز برنامه ریزی شده است.

هیئتهای مذهبی در میلاد حضرت زهرا ورود می کنند

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری فارس با تاکید بر اینکه یکی از وظایف هیئت های مذهبی این است که در زمان های شادی اهل بیت نیز ورود و برنامه هایی را در این خصوص دنبال کنند، عنوان کرد: بیشتر برنامه های هیئت های مذهبی در مراسم های عزاداری و شهادت ائمه معصومین است که نقش خود را در آن به خوبی ایفا می کنند ولی امسال به صورت ویژه از آن ها درخواست شده تا در جشن بزرگ میلاد حضرت زهرا(س) نیز ورود جدی داشته باشند و به تبیین و معرفی شخصیت حضرت زهرا بپردازند.

دستغیب گفت: در مدارس دخترانه، کانون های فرهنگی و تربیتی، فرهنگسراها، فرمانداری ها و استانداری مراسم جشن باشکوهی برای تجلیل از مقام زن برگزار خواهد شد.

شب شعر عطیه ناب آسمان برگزار می شود

وی با اشاره به برنامه «عطیه ناب آسمان» که با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در روز ۲۳ فروردین برگزار می شود، عنوان کرد: این برنامه شب شعری درباره حضرت زهرا است که طی آن علاوه بر اینکه بانوان شاعر اشعار خود در خصوص این حضرت را ارائه می کنند، از برخی از شعرای بانوان نیز تجلیل به عمل خواهد آمد.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری فارس با بیان اینکه همایش فرهنگی و ورزشی در روز ۲۳ فروردین یکی دیگر از برنامه هاست، گفت: این همایش ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه صبح در سالن ورزشگاه حجاب برگزار می شود و حضور عموم مردم در آن آزاد است.

محفل قرآنی با حضور قاریان بین المللی زن برای اولین بار در شیراز برگزار می شود

دستغیب گفت: یکی از برنامه هایی که برای نخستین بار در کشور در فارس برگزار می شود محفل قرآنی با حضور قاریان بین المللی و کشوری زن است در روز ۲۷ فروردین برگزار می شود و هدف آن این است که با توجه به انس زیاد حضرت زهرا با قرآن کریم، این حضرت در این زمینه به عنوان یک الگو معرفی شوند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۱۴ هزار فعالیت و برنامه برای بزرگداشت هفته زن دنبال شد، تصریح کرد: امسال روی کمیت برنامه های این هفته کمتر وقت و تمرکز گذاشته شده ولی از سوی دیگر به کیفیت آن ها توجهی جدی انجام شده است.

سعی شده طی هفته زن فضای شادی در استان ایجاد شود

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری فارس با بیان اینکه امسال سعی شده که طی این ایام فضای شادی هم در ادارات و هم در خانه های از طریق صدا و سیما حاکم باشد، گفت: همان طور که در عزای اهل بیت شریک هستیم باید در شادی های آن ها نیز شریک باشیم ولی امروز می بینیم که شادی های ما کمرنگ شده است در حالی که این شادی های اهل بیت نقطه عطفی است تا بتوانیم برای جوانان خود شادی را به ارمغان آوریم.

دستغیب در ادامه تاکید کرد: اگر به دنبال ایجاد شادی برای جوانان نباشیم آنها این شادی را در مکان های نامناسب جستجو خواهند کرد.

از زنان خیر و نیکوکار استان تقدیر می شود

 وی در بخش دیگری از سخنان خود از تجلیل از زنان خیر و نیکوکار استان در خرداد ماه خبرداد و اضافه کرد: این زنان که تعداد آن ها نیز زیاد است، تجلی گر یکی از ویژگی های حضرت زهرا (س)هستند.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری فارس همچنین گفت: خدمات رفاهی، ورزشی، فرهنگی و آموزشی و مشاوره در جهت تحکیم بنیان خانواده در شهر شیراز و دیگر نقاط استان بسیار اندک است در حالی که باید تلاش ها چندین برابر شود تا بتوان پاسخگو بود و حداقل امکانات را برای این قشر فراهم کرد.

کد خبر 2529702

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha