به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) ملکان دوشنبه در جمع خبرنگاران از مساعدت سه میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریالی حامیان نیکوکار به ایتام بی سرپرست این شهرستان در سال گذشته خبر داد و گفت: مساعدت ۴۱۱ حامی نیکوکار ملکانی در اختیار ۱۸۵ یتیم تحت حمایت این نهاد قرار گرفته است.
مجید لطفی سرانه پرداختی به هر یتیم این شهرستان را یک میلیون و ۷۰۰ هزار ریال اعلام و تصریح کرد: از سه میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال مساعدت نیکوکاران ملکانی، دو میلیارد و ۹۳ میلیون ریال به صورت نقد و بقیه به صورت غیر نقدی بوده است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) آذرشهر نیز با اشاره به مساعدت یک خیر این شهرستان به ایتام و نوعروسان تحت حمایت این نهاد اظهار داشت: این خیر آذرشهری سال گذشته ۲۰۰ میلیون ریال برای تامین جهیزیه نوعروسان نیازمند مساعدت کرده و علاوه بر این حامی ۵۱ یتیم نیز محسوب می شود.
احمد سلیمی از مساعدت بیش از ۱۲۶ میلیون ریالی این خیر به عنوان مستمری به ایتام تحت حمایت نیز خبر داد و گفت: تقبل هزینه جهیزیه ۵۰ نوعروس تحت پوشش در سال ۹۴ نیز از دیگر اقدامات خیرخواهانه این خیر آذرشهری است.
نظر شما