پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ فروردین ۱۳۹۴، ۹:۰۰

مصلی تهران نماد مهمی برای جمهوری اسلامی است

مصلی تهران نماد مهمی برای جمهوری اسلامی است

مسئول پروژه مصلی تهران گفت: مصلی نماد بسیار مهمی برای جمهوری اسلامی است و باید بنای بسیار فاخری داشته باشد تا قرن‌ها باقی بماند.

مازیار حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حضور شهرداری تهران در تکمیل پروژه مصلی گفت: تدبیر بر این است که شهرداری مسئولیت خودش را در این پروژه بپذیرد. مصلی نماد بسیار مهمی برای جمهوری اسلامی است و باید بنای بسیار فاخری داشته باشد تا قرن‌ها باقی بماند.

وی ادامه داد: اواخر سال پیش تصمیم گرفته شد به طور ویژه شهرداری وارد این پروژه شود و امیدواریم از این وظیفه سنگین سربلند بیرون بیاییم.

به گزارش مهر، شهردار تهران مازیار حسینی معاون سابق خود را مسئول ساماندهی و تکمیل پروژه مصلی تهران کرده است. این در حالی است که مدیران مصلی امام (ره) ماموریت جدید شهرداری برای تکمیل مصلی تهران را رد کرده اند.

اعضای شورای شهر تهران اما با تایید ورود شهرداری به فعالیت عمرانی مصلی دلیل آن را تاخیر در تکمیل این پروژه ملی می دانند.

کد خبر 2533724

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha