پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۲۴

در دانشگاه علامه طباطبایی رخ می‌دهد:

بررسی «زندگی و زمانه یک نویسنده تاثیرگذار» در یک کنگره دانشجویی

بررسی «زندگی و زمانه یک نویسنده تاثیرگذار» در یک کنگره دانشجویی

کنگره «زندگی و زمانه یک نویسنده تاثیرگذار» با هدف نگاهی جامعه شناختی به جلال آل احمد در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود.

 سید محسن هاشمی دبیر کنگره بزرگ «زندگی و زمانه یک نویسنده تاثیرگذار» به خبرنگار مهر گفت: این کنگره به همت انجمن علمی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در جهت اعتلای فهم عامه در میان مردم و علی الخصوص دانشجویان در حوزه های ادبیات، جامعه شناسی، فلسفه، علوم سیاسی و... با رویکردی جامعه شناختی روز سه شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه ساعت ۱۳:۳۰ در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود.

وی ادامه داد: در این کنگره اساتید صاحب نام و صاحب نظر در زمینه‌های مختلف علوم انسانی حضور خواهند داشت و به ایراد تحلیل، نظر و انتقاد خواهند پرداخت. نگاهی عمیق تر به زندگی، زمانه و جامعهای که ماحصلش این کاراکتر ادبی و آثار اوست خواهیم انداخت تا هم علل شکلگیری سوژههایی چون «غرب زدگی» و «در خدمت و خیانت روشنفکران «تات نشینان بلوک زهرا»، «مدیر مدرسه» و... برای علاقه‌مندان روشن شود و هم شناخت دقیق تری از جامعه ای که این سوژهها را بر ذهن یک نویسنده بار می کند شکل بگیرد.

کنگره جلال آل احمد

هاشمی افزود: در این کنگره اساتید بزرگی به ایراد سخنرانی می‌پردازند از جمله دکتر حسین میرزایی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و نویسنده کتاب «جلال اهل قلم، دکتر مرتضی کتبی جامعه شناس در حوزه ادبیات و دارنده ۲ نشان دکترا از دانشگاه سوربن فرانسه و مترجم کتاب «غرب زدگی» به زبان فرانسوی، استاد غلام رضا امامی دوست و یار دیرین جلال آل احمد، برنده ۴ جایزه ادبی جهانی از جشنوارههای بین المللی و ویراستار کتاب «در خدمت و خیانت روشنفکران»، دکتر بیژن عبدالکریمی عضو هیأت علمی فلسفه دانشگاه آزاد اسلامی، همچنین دکتر سید حسن نورانی مولف کتاب جامعه شناسی آثار جلال آل احمد و آرش حیدری منتقد، دانشجوی دکترا و پژوهشگر برتر دانشگاه علامه طباطبایی در حوزه جامعه شناسی 

هاشمی تاکید کرد: در این کنگره پیش درآمدی بر جامعه شناسی ادبیات که دامنه ای بسیار وسیع و عمیق دارد خواهیم داشت تا علاقه مندان و محققین بتوانند به بهانه شخصیت جلال آل احمد دریچهای هرچند کوچک از علم جامعه شناسی را در ذهن خود باز کنند.

دبیر کنگره بزرگ «زندگی و زمانه یک نویسنده تاثیرگذار» در پایان گفت: از تمامی آنانی که مسائل جلال برایشان مساله است و آنهایی که می خواهند دریچه‌ای جدید در کنار دریچه‌های گشوده جلال باز کنند دعوت می کنیم تا در این کنگره ما را همراهی کنند.

کد خبر 2581709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha