پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۷:۱۴

۲۹ و ۳۰ اردیبهشت ماه؛

پنجمین همایش تعامل انجمن صنفی با نیروگاه‌های بخار برگزارمی‌شود

پنجمین همایش تعامل انجمن صنفی با نیروگاه‌های بخار برگزارمی‌شود

اصفهان – دبیر همایش ملی تعامل انجمن صنفی با نیروگاه‌های بخار و سیکل ترکیبی از برگزاری پنجمین دوره این همایش در روزهای ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت ماه در نیروگاه شهید محمد منتظری اصفهان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین مهریان ظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت برگزاری پنجمین همایش ملی تعامل انجمن صنفی با نیروگاه‌های بخار و سیکل ترکیبی در محل نیروگاه شهید محمد منتظری اصفهان برگزار شد ارایه مقالات تخصصی و تجارب برتر را از اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد و اظهار داشت: طرح و بررسی نیازمندی‌های نیروگاهی کشور، تمرکز و هم افزایی در راستای حل مشکلات نیروگاهی و پاسخ به سوالات با تشکل سازندگان، کاربران، پژوهشگران و فناوران از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.

وی شناخت توانایی بهره‌برداران، تامین کنندگان و پیمانکاران نیروگاهی را نیز از دیگر اهداف برگزاری پنجمین دوره همایش ملی تعامل انجمن صنفی با نیروگاه‌های بخار و سیکل ترکیبی دانست و افزود: تجلیل از سازمدگان برتر کشور، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و برگزاری نمایشگاه تخصصی نیز از دیگر بخش‌های برگزاری این همایش است.

دبیر همایش ملی تعامل انجمن صنفی با نیروگاه‌های بخار و سیکل ترکیبی با اشاره به ارسال ۷۰ مقاله به دبیرخانه این همایش ابراز داشت: از بین آثار ارسالی ۷ اثر برای ارایه در این همایش انتخاب شده‌اند.

وی با اشاره به دستاوردهای برگزاری چهار دوره گذشته این همایش در سطح نیروگاه‌های کشور گفت: در این راستا باید یادآور شوم که تنها در بخش کاهش مصرف آب از تجارب به دست آمده در این همایش کتاب ۹۰۰ صفحه‌ای تالیف، تدوین و چاپ شده است و در همایش پنجم بین کارشناسان توزیع خواهد شد.

مهریان راه اندازی بانک اطلاعاتی نیروگاه‌های تحت پوشش انجمن صنفی نیروگاه‌های کشور را نیز امری ضروری دانست و افزود: از این رو جمع آوری اطلاعات مورد نیاز برای این بانک در حال انجام است و به زودی رونمایی خواهد شد.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها برای برگزاری این همایش و همچنین استفاده در بدنه نیروگاه‌های کشور بیان داشت: در این راستا علاوه بر ایجاد رابطه استادی و دانشجویی در این همایش نیروگاه‌های کشور نیز تفاهم نامه هایی را برای استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها برای اجرای پروژه‌ها در نیروگاه‌ها از جمله اقدامات صورت گرفته در این همایش است.

دبیر همایش ملی تعامل انجمن صنفی با نیروگاه‌های بخار و سیکل ترکیبی از برگزاری پنجمین دوره این همایش در روزهای ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت ماه در نیروگاه شهید محمد منتظری اصفهان خبر داد.

کد خبر 2582763

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha