پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ دی ۱۳۸۴، ۱۲:۲۹

نماينده مردم قم با اشاره به سفر پنجشنبه رئيس جمهور و هيأت دولت به قم در گفت و گو با "مهر":

منتظر ظهور بركت سفرهاي استاني دولت در "قم" هستيم// هر گونه توسعه كمي و كيفي در استان قم منوط به اصلاح "وضع آب "در اين منطقه است

منتظر ظهور بركت سفرهاي استاني دولت در "قم" هستيم// هر گونه توسعه كمي و كيفي در استان قم منوط به اصلاح "وضع آب "در اين منطقه است

بنايي نماينده قم در مجلس با اشاره به سفر پنجشنبه هيئت دولت به اين استان، گفت: ما نيز همچون ديگر استان هاي محروم، منتظر ظهور بركت سفرهاي استاني در منطقه قم هستيم.

حجت ‌الاسلام والمسلمين علي بنايي در گفت و گو با خبرنگار سياسي "مهر"، ديدار رييس جمهور با مردم قم، خانواده شهدا، جلسه با نخبگان حوزه و دانشگاه، ديدار با مراجع، زيارت حرم مطهر و تشكيل جلسه هيأت دولت در محل استانداري براي رسيدگي به مشكلات قم را از جمله برنامه ‌هاي اين سفر عنوان نمود.

بنايي حل مشكلات بودجه انتقال آب آشاميدني از سرشاخه‌ هاي دز، اصلاح يافت فرسوده شهري، حل مشكلات پروژه هاي عمراني نيمه تمام استان از جمله طرح "حرم تا حرم" و خيابان 45 متري عمارياسر، آماده كردن زمينه ‌هاي لازم براي تبديل شهر قم به يك شهر الكترونيكي و پايگاه اطلاع رساني، را از جمله مواردي عنوان كرد كه در سفر رييس جمهور مورد توجه قرارخواهد گرفت.

وي اظهار داشت : اولين و مهمترين مشكل شهر قم، وضع نامطلوب آب آشاميدني در قم است كه مردم علاقمندند در كوتاهترين فرصت اين معضل مهم برطرف شود.

نماينده قم در مجلس تاكيد كرد : هرگونه توسعه كمي و كيفي در استان قم ، وابسته به اصلاح وضعيت آب در اين منطقه است .

بنايي مشكلات درماني وپزشكي استان و بيمارستان شهيد بهشتي را از ديگر مواردي عنوان كرد كه مردم قم سال‌هاست منتظر حل آن مي ‌باشند.

وي بافت فرسوده قم را ديگر مشكل مهم اين شهر عنوان كرد و افزود : البته نبايد از عدم پيشرفت صنعتي قم ( كه به دليل عدم توجه به اين موضوع در گذشته است) نيز به راحتي عبور كرد.

بنايي احداث شهرك هاي صنعتي را از ديگر خواست هاي اين استان دانست و تاكيد كرد : با احداث اين شهرك ها هم مشكل عقب ماندگي صنعتي استان و هم مشكل بيكاري در قم به تدريج رفع خواهد شد.

مخبركميسيون اصل نود مجلس با بيان اينكه اكنون منطقه قم ، نوعي استان تك شهر است، اظهار داشت : مردم قم خواستار الحاق شهرهاي ساوه ، دليجان و محلات به استان قم هستند و از طرفي مردم اين شهر ها نيز به اين الحاق راضي هستند، ولي سالهاست، اين الحاق بي فرجام مانده است.

بنايي اين شهر را قطب فرهنگي و ديني كشور توصيف كرد و گفت : به علت وجود حوزه هاي علميه صدها مركز ديني و پژوهشي متعدد در قم، بايد توجه ويژه اي به تجهيز قم به فناوري هاي نوين براي تبديل آن به شهر مذهبي الكترونيك شود.

حجت الاسلام بنايي تصريح كرد : با تبديل شدن قم به مركز الكترونيك پايگاه هاي مذهبي علاوه بر اينكه از خروج مقادير زيادي ارز از كشور خارج مي شود، مي توانيم در اين زمينه خودكفا و ارائه دهنده خدمات به ديگران نيز باشيم.

نماينده قم در مجلس مهاجرت بي رويه به اين شهر را از ديگر مشكلات عمده قم دانست و گفت: مهاجرت تمامي امكانات شهر را بلعيده و اگرامكانات بيشتري به اين شهر تزريق شود باز هم در سيل مهاجرت به حساب نمي آيد و چاره كار فقط در دستان دولت است .

وي با اشاره به سفرهاي هيئت دولت به استان هاي محروم  كشور تصريح كرد: حضور هيئت دولت در هر استاني مهم است و باعث بركت مي شود كه ما نيز منتظر هستيم تا اين بركت به منصه ظهور برسد و مطمئن هستيم سفر دكتر احمدي نژاد به قم ، براي مردم استان بركات زيادي را به همراه خواهد داشت.

کد خبر 273327

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha