پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ دی ۱۳۸۴، ۱۶:۵۳

در ديدار سفير جديد جمهوري كوبا با رئيس گروه دوستي پارلماني ايران و كوباعنوان شد:

ايران و كوبا بر توسعه همكاري هاي مجالس دو كشور تاكيد كردند

در ديدار فرناندو نستورگارسيا ريكاردو سفير جديد جمهوري كوبا در تهران با "عوض حيدرپور" رئيس گروه دوستي پارلماني ايران و كوبا، بر توسعه همكاري هاي مجالس دو كشور تاكيد شد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از اداره اخبار و رسانه هاي گروهي مجلس شوراي اسلامي، در اين ديدار ابتدا حيدرپور با اشاره به مشتركات انقلابي و خط مشي مستقل و غير متعهد دو كشور در روابط و سياست خارجي و اظهار رضايت از سطح مطلوب روابط سياسي و روند رو به رشد روابط اقتصادي تهران - هاوانا، بر اراده عالي رهبران دو كشور به تحكيم و تقويت روابط و همكاريهاي سياسي و پارلماني تاكيد كرد.

رئيس گروه دوستي پارلماني ايران و كوبا همچنين با اشاره به سياست هاي يكجانبه گرايي آمريكا و تاكيد بر لزوم همفكري و رايزني كشورهاي غيرمتعهد براي مقابله با آن، از همكاريهاي سازنده و موثر دو كشور در مجامع و سازمان هاي بين المللي ابراز خرسندي كرد و خواستار استمرار اين همكاري ها و استفاده از تجارب يكديگر در زمينه هاي مختلف بين المللي و موضوعات جديد منطقه اي شد.

وي با يادآوري سفر آتي رئيس مجلس شوراي اسلامي به كوبا در اوايل سال جاري ميلادي، اظهار داشت: برقراري ارتباط مستمر و تبادل اطلاعات بين نمايندگان پارلمانها و گروههاي دوستي پارلماني در مجالس دو كشور ضروري است.

نماينده مردم شهررضا در مجلس شوراي اسلامي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به همكاريهاي خوب و قراردادهاي مختلف امضاء شده بين جمهوري اسلامي ايران و جمهوري كوبا در زمينه هاي فني و مهندسي خواستار ادامه مذاكرات براي نهايي كردن قراردادهاي ديگر اقتصادي با توجه به امكانات و توانمنديهاي بالاي صنعتي دو كشور در بخشهاي مختلف شد.

وي افزود: بهره گيري از توانمنديهاي متقابل جهت رفع موانع احتمالي بر سر راه توسعه و تقويت همكاريهاي اقتصادي امري لازم و ضروري است.

در ادامه اين ديدار، فرناندو نستورگارسيا ريكاردو سفير جديد جمهوري كوبا در تهران با ابراز خرسندي از حضور در جمهوري اسلامي ايران، بر عزم خود و همكارانش جهت ارتقاء سطح روابط سياسي، اقتصادي و پارلماني تهران - هاوانا تاكيد كرد.

وي همچنين با اشاره به مكالمه تلفني روساي جمهوري دو كشور، بار ديگر حمايت كوبا را از حق مسلم جمهوري اسلامي ايران در بهره گيري از فناوري صلح آميز هسته اي، مورد تاكيد قرار داد.

سفير كوبا در تهران در بخش ديگري از سخنانش به برگزاري قريب الوقوع كميسيون مشترك اقتصادي دو كشور اشاره كرد و آن را گامي در جهت تحكيم روابط اقتصادي تجاري تهران - هاوانا توصيف كرد.

وي افزود: هاوانا منتظر سفر رئيس مجلس شوراي اسلامي به كوبا و تحكيم هرچه بيشتر روابط پارلماني دو كشور است.

شايان ذكر اينكه در اين ملاقات، حجت الاسلام و المسلمين سيد مصطفي طباطبائي نژاد و دكتر حميد سعادت از اعضاي گروه دوستي پارلماني ايران و كوبا نيز حضور داشتند.

کد خبر 275711

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha