پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ خرداد ۱۳۹۴، ۹:۲۹

آغاز ثبت نام دومين جشنواره وبلاگ نويسی كاروان های تمتع

آغاز ثبت نام دومين جشنواره وبلاگ نويسی كاروان های تمتع

مدير پايگاه اطلاع رسانی حج از آغاز ثبت‌نام دومين جشنواره «وبلاگ‌نويسان كاروان‌های حج» با شعار «هر كاروان يك وبلاگ» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام روزبه بركت رضايی مدير پايگاه اطلاع رسانی حج از آغاز ثبت‌نام دومين جشنواره «وبلاگ‌نويسان كاروان‌های حج» با شعار «هر كاروان يك وبلاگ» خبر داد و گفت: ثبت‌نام از امروز ۲۰ خرداد آغاز و تا اول شهريور، همزمان با اعزام نخستين گروه زائران ايرانی به حج تمتع، ادامه خواهد داشت.

وی افزود: اين جشنواره ويژه كاروان‌های حج سال ۹۴ برگزار می شود و هر كاروان تنها می تواند يك وبلاگ محوری داشته باشد كه مديريت آن توسط مدير كاوران انجام می شود.  نخستين جشنواره وبلاگ‌نويسی كاروان‌های حج، سال گذشته با انتخاب برترين‌ها برگزار شد. جشنواره وبلاگ‌نويسان كاروان‌های حج ۹۴ هم به صورت مستقل برگزار می شود.

مدير پايگاه اطلاع رسانی حج ادامه داد: نتايج اوليه اين مسابقه ۲ مهر همزمان با عيد سعيد قربان و نتايج نهايی ۱۰ مهر همزمان با عيد سعيد غدير خم اعلام خواهد شد.  به این ترتیب، ۲۰ وبلاگ بر‌تر از كاروان‌های حج تمتع ۹۴ توسط هيئت داوران به‌عنوان برگزيدگان مرحله نخست انتخاب می شوند و سپس ۱۰ وبلاگ بر‌تر نهايی با نظرسنجی اينترنتی عموم كاربران مشخص خواهد شد.

برکت رضایی با بيان اين که تمام مراحل اين جشنواره به‌صورت اينترنتی انجام می شود، گفت: شركت در اين جشنواره فقط ويژه كاروان‌های حج ۹۴ است و علاقه مندان می توانند، پس از ساخت وبلاگ برای ثبت نام به آدرس http://hajj.ir/۳۰ مراجعه كنند.

وی اطلاع رسانی سريع به زائران حج تمتع، به اشتراك گذاری تصاوير كاروان، اطلاع رسانی مباحث آموزشی و اجرايی كاروان را از جمله اهداف طرح «جشنواره وبلاگ‌نويسی حج» برشمرد.

مدير جشنواره وبلاگ‌نويسان حج همچنين معرفی كاروان‌های بر‌تر در حوزه اطلاع رسانی و ايجاد فضا برای خلاقيت نسل جوان، كادرسازی رسانه‌ای در موضوع حج و زيارت و برقراری ارتباط ميان فعالان اينترنتی و تقويت پويايی جامعه رسانه‌ای و اينترنتی در حوزه حج را از ديگر اهداف كلی طرح «جشنواره وبلاگ‌نويسی كاروان‌های حج» اعلام كرد.

کد خبر 2774239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha