پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ دی ۱۳۸۴، ۱۳:۳۱

عضو كمسيون برنامه و بودجه در گفت و گو با مهر:

مجلس افزايش قيمت نفت در بودجه را بررسي مي كند

مجلس افزايش قيمت نفت در بودجه را بررسي مي كند

عضو كمسيون برنامه و بودجه مجلس ضمن اعلام آمادگي مجلس براي همراهي با دولت در تصويب بودجه تاكيد كرد: نمايندگان مجلس احتمال دارد قيمت نفت در بودجه را مورد بازبيني قرار دهند.

هاشم حجازي فر در گفت و گو با خبر نگار اقتصادي " مهر "با اشاره به اينكه با ارائه ماده واحده براي بودجه سال 84 عملا متمم بودجه ارائه شده است و كسري بودجه انكار ناپذير است، گفت : ما عملا بودجه سال آينده را هم پيش خوري مي كنيم و امسال نه تنها مشكل را به صورت ريشه اي حل نكرده ايم، بلكه منتقل هم كرده ايم و واضح است كه مشكلي از كشور حل نشده است .

 وي با تاكيد بر اين نكته كه بودجه 160 هزار ميليارد توماني در سال جاري نتواست كافي باشد و هم اكنون متمم بودجه در خواست شده، گفت :اگر نتوانيم اين خلاء ها را پر كنيم مشكلات كشور همچنان باقي خواهد ماند .

 نماينده مردم خوي در مجلس شوراي اسلامي گفت : دولت بايد تصدي گري خود را كم كند زيرا هم اكنون 80 درصد درآمد نفتي صرف اعتبارات دولتي مي شود و فقط 20 درصد براي كارهاي عمراني مصرف مي شودك.

وي افزود: براي خارج شدن از اين مشكل دولت بايد تصدي گري خود را كم كند و اگر اين تصدي گري كم نشود من احساس مي كنم كه مشكل براي سالهاي آينده همچنان باقي خواهد ماند .

 حجازي فر در خصوص همكاري مجلس با دولت گفت: مجلس آمادگي همراهي با دولت را دارد .زيرا رهبر معظم انقلاب هم به تعامل بين دولت و مجلس تاكيد نموده اند و تصور مي كنم هم اكنون مجلس تعامل بيشتري با دولت خواهد داشت و اگر اختلافي هم وجود داشته با شد در خصوص اين مسئله است كه نفت را 28 دلار محاسبه كنيم و يا اينكه 38 دلار منظور نمائيم .

کد خبر 278419

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha