پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۵

دادستان دلفان با مهر مطرح کرد:

۱۶ هزار پرونده وارد دادگستری دلفان شد/ لزوم پیشگیری از وقوع جرم

۱۶ هزار پرونده وارد دادگستری دلفان شد/ لزوم پیشگیری از وقوع جرم

نورآباد - دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دلفان گفت: سال گذشته بیش از ۱۶ هزار پرونده وارد دادگستری این شهرستان شده است.

محمد رومیانی در گفتگو با مهر اظهار داشت: با توجه به تعداد پرونده ها و تراکم آن در دستگاه قضایی دلفان امنیت قابل قبولی در این شهرستان حاکم است.

وی افزود: این شهرستان در حال حاضر از نظر کنترل نرخ جرائم و در بحث امنیت در فصول مختلف سال در بین شهرستان های استان در درجه اول یا دوم استان قرار دارد و ما این موضوع را به فال نیک می گیریم که امیدواریم بتوانیم امنیت را بیشتر از این در این منطقه برقرار کنیم.

رومیانی بیکاری و فقر اقتصادی را در شهرستان دلفان بسیار مشهود عنوان کرد و افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که دامن گیر این شهرستان شده است بحث مواد مخدر است که باید با فعالیت های فرهنگی در پیشگیری از این معضل اساسی جامعه گام های تاثیر گذاری برداشته شود.

دادستان دلفان

وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۱۶ هزار پرونده وارد دادگستری این شهرستان شده، افزود: این پرونده ها در زمینه های حقوقی، کیفری و شوراهای حل اختلاف بوده که اگر بخواهیم این تعداد پرونده را در بین قضات حاضر شهرستان تقسیم کنیم بررسی پرونده ها در طول سال کار بسیار طاقت فرسایی است که جا دارد ما در زمینه پیشگیری از وقوع جرم تلاش بیشتری کنیم.

دادستان شهرستان دلفان با تاکید بر اینکه بحث مواد مخدر در این شهرستان شیوع فراوانی پیدا کرده، اظهار داشت: مهمترین علت شیوع این پدیده شوم معضل بیکاری در این منطقه است که امیدواریم با تلاش و برنامه ریزی مسئولان اجرایی استان نرخ بالای بیکاری در این شهرستان کاهش پیدا کند.

رومیانی اقدامات فرهنگی را در پیشگیری از وقوع جرم بسیار مهم برشمرد و افزود: دستگاههای فرهنگی از قبیل آموزش و پرورش، دانشگاه ها، تبلیغات اسلامی و سایر دستگاه های مرتبط می توانند در زمینه پیشگیری از وقوع جرم تاثیر گذار باشند که اگر توسط این دستگاه ها در این خصوص فعالیت هایی صورت گیرد به طور قطع شاهد کاهش تخلفات و جرائم خواهیم بود.

وی با اشاره به اجرای قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر که در خرداد ماه سال جاری به تصویب شورای نگهبان  رسید، اظهار داشت: این قانون بسیار قانون خوبی است و ۱۶ نفر عضو دارد که ما اعتقاد داریم بحث امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه قضا اگر به درستی نهادینه شود می تواند در کاهش جرائم بسیار تاثیرگذار باشد.

وی زمینه سازی برای مشارکت همه آحاد مردم و دستگاههای عمومی در تزویج امر به معروف و نهی از منکر، تدوین راهبردهای آموزشی برای سطوح مختلف جامعه، آموزش، پژوهش و تحقیق در زمینه امر به معروف و نهی از منکر، شناسایی ظرفیت ها و کمک به تشکیل جمعیت ها و تشکل های مردمی فعال، حمایت قانونی از آمران به معرف و ناهیان از منکر را از مهمترین برنامه های این قانون دانست که کمک بسیار زیادی به کاهش جرائم خواهد کرد.

 
کد خبر 2785152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha