رضا يوسفيان با اشاره به اينكه ديگر روشهاي مندرس و كهنه اداري و سيستم پيچيده امروز سازمانها و دستگاههاي اجرايي نمي تواند پاسخگوي نيازها و مطالبات مردم باشد برلزوم تغيير و تحول و استفاده از روشهاي علمي و مدرن در اداره كشور تاكيد كرد .
وي استفاده از تجارب ديگر كشورها در امور اداري و قضايي را ضروري عنوان كرد و گفت : ساير كشورهابا استفاده از روشهاي علمي جديد تحول جدي را درسيستم اداري و مديريتي خود ايجاد كرده اند .
اين نماينده مجلس با اشاره به اينكه اجراي قانون خوب و ساختار مناسب و منسجم نيازمند مد ير توانمند ،شايسته و متخصص است افزود : با همه اين اوصاف امروزه ديگر بحث بر سر آن نيست كه مدير كيست بلكه مهم اين است كه چگونه بايد مديريت كرد ؟
عضو كميسون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي يكي از مولفه هاي امنيت را رضايتمندي مردم از روند امور كشور عنوان كرد وگفت : در شرايط حساس فعلي توجه به خواستهاي مردم و خدمت به انان تقويت اقتدارو امنيت ملي است .
يوسفيان تصريح كرد : همه قوا بايد در برابر مردم پاسخگو باشند و چنانچه مردم با حقوق خود آشنا باشند و روحيه پرسشگري خود را حفظ كنند ، مديران همواره خود را تحت نظارت مردم خواهند يافت و به وظايف خود عمل خواهند كرد و در برابر نواقص و كاستي ها پاسخگو خواهند بود .
نظر شما