به گزارش خبرگزاري"مهر" به نقل از خبرگزاري رويترز، البرادعي در پي درخواست آمريكا و اروپا براي ارائه اين گزارش گفته است كه براي آماده كردن آن نياز به زمان بيشتري دارد.
البرادعي در پاسخ خود به اروپايي ها كه متن آن به خبرگزراي رويترز رسيده گفته است كه وي به ايران تا نشست 6 مارس شوراي حكام براي پاسخگويي در باره برنامه هاي هسته اي اش فرصت داده است.
بر اساس اين گزارش البرادعي همچنين گفته است كه قبل از اينكه آژانس بتواند گزارشي مشروح درباره ايران ارائه كند بايد روند مسيرعادي خود را طي كند.
در همين رابطه خبرگزاري فرانسه گزارش داد كه "گريگوري شولتي" سفير آمريكا در آژانس طي نامه اي از البرادعي خواسته است تا از اهميت يك سند ايران كه درباره تصفيه و پالايش اورانيوم به اشكال نيم كره اي است ، و متخصصين مي گويند كه مي توان از آن براي ساخت بمب اتمي استفاده كرد، گزارش دهد .
شولتي همچنين از البرادعي خواسته است تا در گزارش كوتاه خود در 2 فوريه از وضعيت تلاش هاي آژانس براي رسيدگي به برنامه هاي تسليحات هسته اي صحبت كند.
نظر شما