پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ تیر ۱۳۹۴، ۱۷:۰۶

معاون امور استان‌ها و مجلس نهاد کتابخانه های عمومی استعفا داد

معاون امور استان‌ها و مجلس نهاد کتابخانه های عمومی استعفا داد

حجت الاسلام سید محمدرضا واحدی از سمت معاونت امور استان‌ها، مجلس و مشارکت‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور استعفا داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمدرضا واحدی که چندی پیش به عنوان معاون امور استان‌ها، مجلس و مشارکت‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور منصوب شده بود، از این سمت استعفا داد.

بنابر گزارش رسیده، علیرضا مختارپور دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور با توجه به شتاب و همت قابل انتظار برای تسریع در بهبود معاونت امور مجلس، استان ها و مشارکت های نهاد کتابخانه های عمومی کشور، تصمیم به تغییراتی در این حوزه گرفته و در پی این تصمیم، حجت الاسلام واحدی برای باز گذاشتن دست مختارپور در انتخاب معاونی مطابق انتظارات و سیاست های نهاد، استعفای خود را به دبیرکل این نهاد، تقدیم کرد.

طبق آخرین اخبار، واحدی استعفای خود را ارائه کرده اما هنوز از پاسخ و تائید شدن آن خبری منتشر نشده است.

کد خبر 2848562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha