پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۵۲

مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی برای شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد

مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی برای شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد

ارائه جزئیات و شیوه تکمیل اظهارنامه مالیاتی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان تا پایان تیرماه اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سیدمحمد صاحبکارخراسانی، سرپرست امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان از سال ۹۲ مشمول استفاده از مزایای قوانینی مانند معافیت‌های مالیاتی شدند که معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور برای چهل شرکت دانش‌بنیان، در سال مالی ۱۳۹۲ از سازمان امور مالیاتی تقاضای معافیت مالیاتی کرد و خوشبختانه با همکاری و سازمان امور مالیاتی، همه این شرکت‌ها معافیت مالیاتی دریافت  کرده اند. 

دبیر کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان با بیان اینکه در سال ۱۳۹۳، تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان افزایش قابل ملاحظه‌ای پیدا کرد، افزود: امسال حدود ۱۵۰۰ شرکت، دانش بنیان شده اند.

به گفته وی، برای اجرای معافیت‌های مالیاتی، اقدامات زیادی طی چند ماه گذشته اجرایی شده است.

صاحبکار گفت: معافیت مالیاتی برای واحدهای پژوهشی، فناوری و مهندسی که کاملاً در پارک‌های فناوری مستقر هستند، بر مبنای ماده (۹) قانون اجرایی می‌شود و بر اساس بخش‌نامه‌های سازمان امور مالیاتی، آنها از سوی مدیریت پارک فناوری به اداره امور مالیاتی همان منطقه معرفی می‌شوند.

وی افزود: این شرکتها به واسطه استقرار در پارک‌های فناوری می‌توانند از معافیت استفاده کنند و نیازی به دریافت تائیدیه دانش‌بنیان از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور ندارند.

سرپرست امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی گفت: شرکت‌هایی که از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور تائیدیه دانش‌بنیان دریافت کرده اند، نیز می‌توانند از معافیت‌های مالیاتی برخوردار شوند.

صاحبکار با اشاره به تنوع فعالیت شرکتهای دانش بنیان گفت: برخی از شرکت‌های نوپای دانش‌بنیان هنوز به مرحله فروش محصولات نرسیده‌اند و به دلیل نداشتن درآمد از ناحیه محصولات دانش بنیان خود، نیازی به تقاضای معافیت مالیاتی ندارند و این شرکت‌ها خود از فرآیند دریافت معافیت مالیاتی انصراف داده اند.

دبیر کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان درباره کالاها و خدمات مشمول معافیت مالیاتی این شرکت ها ابراز کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان فقط می‌توانند برای کالاها و خدمات دانش‌بنیان خود معافیت مالیاتی  تقاضا کنند و سایر کالاها و خدمات شرکت مشمول معافیت نخواهد شد. 

وی در ادامه گفت: طی چند ماه گذشته در تعامل با شرکت‌ها، کالاها و خدمات دانش‌بنیان شرکت‌ها در سال مالی ۱۳۹۳ مشخص شده است که بر روی سامانه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان (www.Daneshbonyan.ir) و همچنین داخل کارتابل اختصاصی هر شرکت اطلاع‌رسانی شده است و شرکت‌ها به سهولت می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند.

سرپرست امور شرکت‌های دانش‌بنیان درباره زمان بهره مندی از معافیت های مالیاتی شرکت های دانش بنیان اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان، از تاریخ تائیدیه در کارگروه می‌توانند از معافیت استفاده کنند و اگر بخشی از فروش کالاها و خدمات دانش‌بنیان قبل از تاریخ تائید کارگروه باشد، نمی‌توانند برای آن معافیت مالیاتی تقاضا کنند.

صاحبکار تاکید کرد: چنانچه شرکت‌ها در مراحل تکمیل اظهارنامه مالیاتی خود به کالاها و خدمات دانش‌بنیان و تاریخ تائیدیه کارگروه توجه نکنند، ممکن است کل اظهارنامه مالیاتی آنها مورد قبول واقع نشود و دفاتر مالی رد شده و مالیات بصورت علی‌الرأس همراه با جریمه از شرکت اخذ شود.

وی با اشاره به لزوم شفافیت مالی شرکت‌ها گفت: براساس مصوبه کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان، اگر فروش شرکت‌ها بیش از چهارصد میلیون تومان باشد، دفاتر مالی شرکت‌ها باید از سوی یکی از اعضای حقوقی عضو جامعه حسابداران رسمی کشور، بررسی شده و حسابرسی مالی شود.

کد خبر 2853891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha