پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ بهمن ۱۳۸۴، ۲۰:۲۶

گزارش خبرنگار مهر از وين: (16)

دكتر سعيدي: در صورت تصويب اين قطعنامه همكاري ايران به NPT و پادمان محدود خواهد شد / مسكو دچار يك خطاي بزرگ ديپلماتيك شد

دكتر سعيدي: در صورت تصويب اين قطعنامه همكاري ايران به NPT و پادمان محدود خواهد شد / مسكو دچار يك خطاي بزرگ ديپلماتيك شد

معاون برنامه ريزي و امور بين الملل سازمان انرژي اتمي ايران پس از پايان جلسه عصر امروز شوراي حكام گفت: در صورت ارجاع و يا گزارش موضوع هسته اي ايران به شوراي امنيت ، ايران همه تعليقهاي فعلي در فعاليتهاي هسته اي برداشته شده و همكاري ايران با آژانس صرفا بر اساس پيمان ان پي تي و پادمان موجود محدود خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري مهر از وين، دكتر محمد سعيدي افزود: همكاريهاي فعلي هسته اي ايران و روسيه نيز هيچ ارتباطي با موضع گيري روسيه در جريان اجلاس جاري شوراي حكام ندارد . گرچه روسيه در اين مرحله دچار يك اشتباه بزرگ ديپلماتيك شد، اما ايران همكاريهاي فعلي خود با مسكو را ادامه مي دهد ، گرچه وضعيت پيشنهاد روسيه مبني بر غني سازي اورانيوم در خاك اين كشور نيز دچار مشكل خواهد شد.

وي بر خلاف ادعاي بانيان قطعنامه و شخص البرادعي احاله موضوع ايران به شوراي امنيت را ادامه راه ديپلماتيك ندانست و تصويب قطعنامه در شرايط فعلي را نتيجه فشار پذيري سياسي و نه رويكرد حقوقي و فني ناميد كه از چارچوب مورد انتظار يك نهاد مستقل بين المللي بيرون است.

دكتر سعيدي تاكيد كرد: با توجه به بيانيه هاي قرائت شده توسط بسياري از كشورها در جلسه امروز ، آژانس صلاحيت و ظرفيت بررسي مسئله را دارد و هيچ نياز و محمل قانوني براي به ميان كشيدن شوراي امنيت هم نيست.

لازم به ذكر است كه تلاش سه كشور اروپايي بعد از همراه كردن روسيه و چين با خود تصويب قطعنامه از روش اجماع بود كه مواضع صريح ساير كشورهاي مستقل از جمله گروه نم اين مسئله را به راي گيري در جلسه ظهر فردا موكول كرده است. با توجه به بيانيه هاي كشورها و در صورت عدم تغيير متن فعلي ؛ كوبا، ونزوئلا، سوريه، اندونزي  و حتي احتمالا كشورهايي مثل بلاروس و ليبي نيز به قطعنامه فعلي راي منفي خواهند داد. در اين صورت اروپا در موقعيت لرزاني براي تصويب قزعنامه قرار خواهد گرفت.

کد خبر 286167

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha