پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۱۰

مصطفی میرسلیم:

خرید محصولات خارجی با قیمت گزاف باعث تعطیلی اقتصاد مقاومتی می‌شود

خرید محصولات خارجی با قیمت گزاف باعث تعطیلی اقتصاد مقاومتی می‌شود

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: تحریم کردن خود و رونق دادن به کسب و کار رقبا در خارج و تبدیل کردن کشور به بازار مصرف کالاهای خارجی، تعطیل کردن اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر سیدمصطفی میرسلیم عضو شورای مرکزی حزب موتلفه و مؤسس مرکز تحقیقات موتور در واکنش به خبر «امضای قرارداد طراحی و ساخت موتورهای کم مصرف یورو ۶ در حاشیه کنفرانس تجارت و سرمایه‌گذاری ایران و اتحادیه اروپا بین ایران و چهار شرکت خارجی به ارزش ۱۱۰میلیون یورو» طی یادداشتی تاکید کرد: دور زدن مرکز تحقیقات موتور و خضوع در برابر شرکت‌های خارجی باعث تعطیلی تولیدات خودی است.

متن یادداشت سیدمصطفی میرسلیم به شرح زیر است:

نزدیک ۱۸ سال است که مرکز تحقیقات موتور تأسیس شده و الحمدلله در این مدت گره‌­های متعددی را باز کرده و طرح‌های مهمی را با بهره گیری از امکانات و تجهیزات داخلی و استفاده از نیروهای متخصص ایرانی و هر جا نیاز بوده با مشورت گرفتن از مؤسسات با تجربه و شناخته شده جهانی به ثمر رسانده است. همین امروز نیز بر مبنای تشخیص نیاز واقعی کشور و نقشه راه مصوب، مشغول طراحی برای تأمین نیاز آتی کشور با رعایت معیارهای زیست محیطی و کمینه کردن مصرف سوخت است.

آیا دور زدن چنین مرکزی و سپس خضوع در مقابل شرکتهای خارجی برای خرید محصول آنها، آن هم به قیمت گزاف در حالی که امکان طراحی و تأمین آن محصول با همان کیفیت یا کیفیت برتر و بویژه هزینۀ کمتر و متناسب با شرائط کشور وجود دارد، تحریم کردن خود و به رونق انداختن کسب و کار رقبای ما در خارج و تبدیل کردن ما به بازار مصرف کالاهای آنها و تعطیل کردن مراکزی که بحقّ کانون‌های اقتصاد مقاومتی هستند، محسوب نمی شود؟

سید مصطفی میرسلیم

مؤسس مرکز تحقیقات موتور

کد خبر 2867472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha