به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی ظهر سه شنبه در طرح تقویت مبانی اعتقادی در سالن همایش تبلیغات اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه برای اصلاح جامعه از فرهنگ های وارداتی غرب، باید ابتدا فرهنگ غرب تفسیر و نقد شود، اظهار داشت: برای پی بردن به ماهیت غرب باید فرهنگی غربی را مورد تفسیر و تجزیه تحلیل قرار داد.
وی عنوان گرد: متاسفانه بسیاری از جوانان ما از فرهنگ های غربی بهره می برند و این فرهنگ ها را می توان در گفتار، پوشش و رفتار آنها مشاهده کرد.
وی تاکیدکرد: برای اصلاح جامعه باید ابتدا فرهنگ غرب را تشریح کنیم و سپس نکات اسلامی و اخلاقی دین اسلامی را بیان کنیم.
آیت الله غلامعلی نعیم آبادی با اشاره به اینکه به نظر من سه راه برای شناخت فرهنگ غرب وجود دارد، تصریح کرد: مطالعه و اندیشه، بررسی رفتار و کردار غربی ها و قضاوت خود انسان سه روش شناخت فرهنگ غرب است.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس تاکید کرد: روش مطالعه بسیار روش خوبی بوده اما روش زمان بر و طولانی است اما بسیاری از موضوعات فرهنگی غربی با مطالعه روشن می شود.
وی بیان کرد: پدیده هایی که در کشور های غربی و آمریکا ایجاد شده پدیده های منحصر به فردی است که بسیار قابل توجه است.
آیت الله غلامعلی نعیم آبادی گفت: غربی ها به دنبال این هستند که فرهنگ اسلامی و ارزش های اسلامی در جامعه کمرنگ شود و فرهنگ غربی جایگزین شود.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در ادامه تصریح کرد: باید تلاش کنیم که جوانان جامعه در مسیر اسلام و ارزش های اسلامی حرکت کنند و تلاش شود جوانان جامعه زندگی خود را بر پایه ارکان سبک زندگی اسلامی طرح ریزی کنند.
نظر شما