صلاح الدین قره تپه در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: جشنواره استانی دوسالانه شعر بسیج در استان کرمانشاه در 4 مرحله برگزار می شود.
وی از برگزاری اولین مرحله این جشنواره در یکشنبه ۲۵ مرداد سالجاری در شهرستان کنگاور خبرداد و تصریح کرد: این مرحله با محوریت «شعر عاشقانه و عارفانه و اولویت ترویج معروف نماز» برگزار خواهد شد.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان گفت: دومین مرحله این جشنواره نیز با محوریت «شعر کودک و نوجوان» و طی مهرماه امسال برگزار می شود.
قره تپه از برگزاری سومین مرحله جشنواره مذکور با محوریت «شعر آیینی» در آذر ماه امسال و همزمان با ماه محرم خبرداد و افزود: چهارمین مرحله نیز با موضوع «شعر دفاع مقدس» در بهمن ماه امسال و ایام پیروزی انقلاب و دهه فجر مبارک فجر برگزار می شود.
وی از ارسال ۲۵۰ اثر برای مرحله اول به دبیرخانه این جشنواره و شرکت ۷۲ شاعر خبرداد و گفت: آثار ارسالی برای تعیین برترین ها در هر مرحله توسط داوران ارزیابی خواهد شد.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان کرمانشاه تصریح کرد: از بین آثار ارسالی و طی چند مرحله داوری ۲۵ اثر برگزیده و به اولین کارگروه که در شهرستان کنگاور برگزار می شود، راه یافته اند.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان کرمانشاه هدف از برگزاری کارگاه های مذکور را توانمند سازی شاعران از نظر تجربیات و نظر اساتید کارگروه دانست.
وی به بهره گیری از داوران مجرب در انتخاب و ارزیابی آثار اشاره کرد و گفت: با توجه به نگاه خاص مقام معظم رهبری به شعر، بسیج هنرمندان توجه ویژه ای به این مقوله دارد و به رسالتش در بیان ارزش های انقلاب اسلامی با هدف شناسایی استعدادهای درخشان در عرصه شعر و گسترش آثار متعهدانه و ولایی عمل می کند.
نظر شما