پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ مهر ۱۳۸۲، ۱۰:۱۱

علاءالدين بروجردي :

اگر هم صدايي سران عالي رتبه نظام درتشكل هاي سياسي به وجود آيد؛ انتخابات هفتم رونق مي يابد

اگر هم صدايي سران عالي رتبه نظام درتشكل هاي سياسي به وجود آيد؛ انتخابات هفتم رونق مي يابد

علا الدين بروجردي با اشاره به تشكيل هيات مركزي نظارت بر انتخابات و واكنش هاي متفاوت نمايندگان و برخي شخصيت ها درباره رد صلاحيت كانديداها، موضعگيري آنان را نادرست خواند و گفت: انتخابات شوراها نشان داد رد صلاحيت كانديداها تاثيري در مشاركت مردم ندارد.

وي در گفتگو با خبرنگار مهر، اقدام شوراي نگهبان را در تعيين هيات مركزي نظارت بر انتخابات  اقدامي قانوني و حق شوراي نگهبان عنوان كرد و گفت: رد صلاحيت افراد در انتخابات مطلب جديدي نيست و آنچه دراين شرايط به آن نيازمنديم انگيزه براي مشاركت مردم درانتخاب است.
وي با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري و رياست جمهور در فراهم كردن زمينه لازم براي شركت پرشورمردم در انتخابات مجلس هفتم گفت: اگر اين هم صدايي و هم داستاني سران عالي رتبه نظام  دراحزاب و تشكل هاي سياسي نيز به وجود آيد؛ انتخابات هفتم مجلس رونق مي يابد.
سخنگوي فراكسيون اقليت مجلس افزود: مردم بارها نشان داده اند به آينده كشور خود علاقمندند و مصمم هستند درتصميم گيريهاي كلان كشور مشاركت داشته باشند و بي انگيزگي فعلي مردم در انتخابات نيزحاصل سياسي كاري و فريب مردم به نام آزادي و اصلاحات است.
وي افزود: انتخابات مجلس با انتخابات شوراها متفاوت است و اميدواريم شاهد انتخاباتي پرشوردر اسفند ماه باشيم.
کد خبر 28885

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha