به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه عرضه مستقیم لوازمالتحریر از امروز در مصلی تهران آغاز به کار کرد.
در این نمایشگاه مایحتاج مورد نیاز دانشآموزان با تخفیفی در حدود ۱۰ تا ۳۰ درصد ارایه خواهد شد. در این نمایشگاه که مورد تائید اتاق اصناف ایران است، نوشتافزار، کیف و کفش و سایر مایحتاج مورد نیاز دانشآموزان عرضه خواهد شد.
در این رابطه عباس هدایتیان، رئیس اتحادیه نوشت افزار با بیان اینکه تولیدکنندگان داخلی تلاش دارند تا بخش عمدهای از مایحتاج بازار را تامین کنند، گفت: در این نمایشگاه تلاش شده تا کالاهای مناسب با فرهنگ داخلی و نیز عرضه شده از سوی تولیدکنندگان داخلی در دسترس عموم مردم قرار گیرد.
وی با بیان اینکه کالاهای عرضه شده از ۱۰ تا ۳۰ درصد تخفیف دارند، افزود: قیمتگذاری کالاهای عرضه شده در این نمایشگاه مورد تایید اتحادیههای صنفی است و در آن، علاوه بر نوشت افزار، کیف و کفش، اقلام مهندسی و مایحتاج دانش آموزان و دانشجویان عرضه می شود.
هدایتیان از پلمپ نمونه کالاهای عرضه شده در این نمایشگاه خبرداد و تصریح کرد: در این نمایشگاه بازرسان بر کیفیت و قیمت کالاهای عرضه شده نظارت دارند و اجازه نخواهند داد که کالاهایی خارج از محدوده کیفی و قیمتی نمونه پلمپ شده، عرضه شود.
وی تصریح کرد: تلاش شده تا کالاهای عرضه شده در این نمایشگاه ایرانی باشند، اما در برخی موارد که تولید محدود است و یا در کشور صورت نمی گیرد، از سایر کشورها، کالاهایی عرضه می شود. در این میان، هدف ما این است که تولیدات متناسب با فرهنگ ایرانی و تولید کارخانجات داخلی باشد.
نظر شما