پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ بهمن ۱۳۸۴، ۱۵:۱۵

قائم مقام وزير كشور :

ايران نماد استقلال و نفي وابستگي به قدرت هاي جهاني است/ هيچ عاملي نمي تواند ملت ايران را از داشتن انرژي صلح آميز هسته اي باز دارد

ايران نماد استقلال و نفي وابستگي به قدرت هاي جهاني است/ هيچ عاملي نمي  تواند ملت ايران را از داشتن انرژي صلح آميز هسته اي باز دارد

ذوالقدر قائم مقام و معاون امنيتي انتظامي وزير كشور تاكيد كرد: ملت ايران به عنوان تنها ملت مستقل جهان امروز به هيچ قدرتي اجازه نمي دهد تا او را از داشتن انرژي صلح آميز هسته اي باز دارند.

به گزارش خبرگزاري"مهر"، محمد باقر ذوالقدر افزود:  انقلاب اسلامي ملتي را كه هرگز در محاسبات جهاني به حساب نمي آمد، به نماد استقلال و نفي وابستگي به قدرت هاي جهاني تبديل كرد.

معاون وزير كشور در ادامه با اشاره به قطعنامه اخير شوراي حكام گفت: مردم ايران اين بار نيز همچون 27 سال گذشته با ايستادگي در برابر تحريم ها و تهديدات غرب نشان مي دهند تا پاي جان از ارزشها و حقوق مسلم خود دفاع مي كنند و همچون هميشه از اين صحنه نيز پيروز و سربلند خارج خواهند شد.

وي افزود: تسليم در برابر فزونخواهيهاي غرب و استكبار جهاني و كوتاه آمدن از دست يابي به فناوري هسته اي با استقلال ملت ايران و عزت و غيرت انقلابي ما در تعارض قرار دارد.

ذوالقدر با بيان اينكه دستيابي به فناوري هسته اي هرچند داراي ارزش علمي و مزيت اقتصادي براي ايران است ليكن اين امر با رفتار بي منطق غرب و مواضع غير عادلانه و مداخله جويانه آنها با  استقلال  كشورمان در تعارض قرار گرفته و ملت به هيچ قدرتي اجازه مداخله در امور كشور و مخالفت با مصالح و منافع ملي را نمي دهد.

جانشين وزير كشور در ادامه با اشاره به اهانت برخي نشريات غربي به مقدسات مسلمانان گفت: اين توطئه كثيف كه از سوي محافل صهيونيستي سازمان دهي شده است نه تنها توهين به مقدسات و اعتقادات بيش از يك و نيم ميليارد مسلمان بود بلكه اهانت به همه اديان توحيدي و آسماني و مقابله با راه سعادت و كمال بشر بود.

معاون امنيتي و انتظامي وزير كشور عذرخواهي اين نشريات را كافي ندانست  و گفت: سران آن كشورها و حاميان اين اقدام ننگين بايد محاكمه شوند.

دكتر ذوالقدر گفت: جهان غرب از سيل بنيان كن بيداري جهان اسلام در هراس است و براي مقابله با اين حركت مذبوحانه تلاش مي كند.

وي در بخش ديگري از سخنانش افزود: تقارن ايام دهه فجر و دهه اول محرم تاييد دوباره اي بر اين امر است كه انقلاب اسلامي ايران ريشه در قيام خونبار ابا عبدالله الحسين (ع) و عاشورا دارد.

قائم مقام وزير كشور اظهار داشت : انقلاب ايران هم درپيدايي و هم درماندگاري مديون خون پاك و به ناحق ريخته حضرت ابا عبدالله الحسين (ع) است.

ذوالقدر هدف انقلاب اسلامي ايران را تحقق اهداف عاشورا و الگوي اين انقلاب را الگوي قيام عاشورا عنوان كرد و گفت : الگوي انقلاب شكوهمند اسلامي مبارزه سياسي و پارلمانتاريستي و يا مبارزه مسلحانه و پارتيزاني و نيز حركت اجتماعي و فرهنگي  دراز مدت نبود بلكه انقلابي بود مبتني بر انجام تكليف الهي با اتكا به قدرت ايمان مذهبي و با  حضور و مشاركت گسترده مردمي .

وي پيروزي انقلاب را عنايت الهي و ظهور  نصرت خدا بر ملت ايران دانست و افزود: آزادي ، استقلال ، نظام جمهوري اسلامي ، وحدت و همبستگي و پيشتازي ملت ايران در جهان اسلام از مهمترين دستاوردهاي  اين انقلاب است كه بايد با تلاش گسترده و خستگي ناپذير شكر اين نعمت هاي الهي را بجا آوريم.

جانشين و معاون امنيتي انتظامي وزير كشور گفت: به بركت انقلاب، امروز جمهوري اسلامي پرچمدار جنبش بيداري اسلامي و مبارزه جهاني عليه استكبار درجهان است.

وي افزود: رويكرد دولت اصولگرا پاسخگويي به مطالبات متراكم سالهاي گذشته مردم است و بايد درجهت تامين مطالبات ملتي كه در هر زمان حمايت خود را از انقلاب به اثبات رسانيده اند همگي مسوولان با جديت تلاش كنند.

ذوالقدر در پايان سخنان خود دولت را صرفا وامدار مردم و اسلام خواند و گفت: دولت بدون هيچ وابستگي حزبي و جناحي در راستاي حل مسائل كشور و كاهش مشكلات مردم و رفع محروميت از محرومان در تلاش است.

کد خبر 290035

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha