پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۲:۰۰

سردبیر بخش زبان‌های خارجی خبرگزاری آناتولی:

وحدت محور خبری کشورهای مسلمان/ آناتولی صفحه فارسی ایجاد کرد

وحدت محور خبری کشورهای مسلمان/ آناتولی صفحه فارسی ایجاد کرد

سردبیر بخش زبان‌های خارجی خبرگزاری آناتولی ترکی در بازدید از خبرگزاری مهر،‌ مهمترین محور خبری امروز کشورهای مسلمان را وحدت میان آنها عنوان کرد.

مهمت اوزترک سردبیر بخش زبان‌های خارجی خبرگزاری آناتولی ترکیه همزمان با افتتاح صفحه ویژه زبان فارسی این خبرگزاری و در حاشیه بازدید از خبرگزاری مهر، در پاسخ به سوالی درباره ضرورت‌های تاسیس صفحه فارسی گفت: ایران و ترکیه دارای مشترکات بسیاری هستند، هم از نظر جغرافیایی و هم از نظر عقیدتی و به همین خاطر معتقدم تاسیس صفحه زبان فارسی در خبرگزاری آناتولی موضوعی به تاخیر افتاده هم بود.

وی با اشاره به اینکه خبرگزاری آناتولی برای سرعت و صحت انتشار خبر اهمیت و حساسیت زیادی قائل است، گفت: به باور ما در میان کشورهای مسلمان از نظر برقراری ارتباطات خبری مشکلات زیادی وجود دارد و بیشتر کشورهای جهان اسلام متاسفانه اخبار خود را از بی‌بی‌سی و رویترز و...  می‌گیرند که هدفشان معلوم است و بیشتر دنبال پروپاگاندا و مسایل استعماری هستند.

اوزترک ادامه داد: در این سال‌ها رسانه‌های غربی دارای چنان پیشرفت‌هایی شده‌اند که حتی می‌توانند یک حکومکت را تغییر دهند. برای شکستن این قدرت باید رسانه‌های کشورهای اسلامی توسط خود آنها رهبری شود و مسلمانان اخبارشان را تنها از منابع خودشان دریافت کنند، از منابعی مسلمان.

وی تصریح کرد: ما در آناتولی با ایجاد صفحه فارسی به دنبال این هستیم که اخبارمان را در اختیار ۸۰ میلیون مخاطب ایرانی و نیز تاجیک و افغانستانی قرار دهیم و زودتر و درست‌تر برای این مخاطبان اطلاع رسانی کنیم. همچنین اخبار این کشورها را نیز برای جامعه ترکیه منعکس کنیم

به گفته سردبیر بخش‌ زبان‌های خارجی خبرگزاری آناتولی، این مرکز در حال حاضر اخبارش را به ۱۰ زبان دنیا ترجمه می‌کند و ارتباط خبری با فارسی زبانان می‌تواند منجر به بیشتر و بهتر شناخته شدن ایرانیان و فارسی زبانان و معرفی آنها به سایر کشورها و زبان‌هایی که اخبار ما را می‌خوانند شود.

اوزترک در بخش دیگری از این گفتگو درباره نوع مراوده خود با رسانه‌های ایرانی نیز گفت: ما یک همکاری مفصلی با خبرگزاری ایرنا در ایران داریم و امید داریم که این اتفاق با سایر رسانه‌های ایرانی نیز برقرار شود. مرکز صفحه زبان فارسی ما در استانبول خواهد بود ولی چون ایران در جهان اسلام جایگاه مهمی دارد ما در تهران هم دفتری بزرگ و قوی خواهیم داشت. البته در تبریز و اصفهان شهرهای دیگر ایران نیز در نظر داریم دفتری داشته باشیم و در کنار آنها در کابل و دوشنبه نیز خبرنگار خواهیم داشت که وابسته به دفتر تهران کار می‌کنند. همچنین غیر از زبان فارسی خبرنگارانی که به زبان ترکی و انگلیسی و عربی می‌نویسند نیز در ایران خواهیم داشت.

این مقام مسئول در خبرگزاری آناتولی همچنین در پاسخ به سوالی درباره مهمترین محور خبری کشورهای مسلمان در حال حاضر گفت: مشکل بزرگ کشورهای اسلامی امروزه متفرق بودن و وحدت نداشتن آنهاست. این موضوع منجر به این شده که همین الان که ما صحبت می‌کنیم در کشورهای مختلف از یمن تا سوریه و عراق و تایلند و فلیپین، ۹۰ درصد خون مسلمانان در حال ریخته شدن بر زمین است. به همین خاطر رئیس جمهور ترکیه و مسئلان خبرگزاری آناتولی به مساله وحدت مسلمانان و دوری از خونریزی تاکید دارند و در رویکرد خبری سعی دارند که در بازی و چاه امپریالیست‌های قدیمی جهان نیافتند. ما باید روی این مساله متمرکز شویم و فکر کنیم که جلوی این رویه گرفته شود و به نظرم این اتفاق می‌تواند مهمترین مساله و محور خبری در همه کشورهای مسلمان باشد.

کد خبر 2901924

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha