پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ شهریور ۱۳۹۴، ۱۶:۰۳

در نشست مبارزه با زمین خواری مطرح شد:

نگرانی از روند رو به رشد زمین خواری در کهگیلویه و بویراحمد

 نگرانی از روند رو به رشد زمین خواری در کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج – در نشست شورای مبارزه با زمین خواری در کهگیلویه و بویراحمد برخی از مسئولین از روند رو به رشد زمین خواری در استان ابراز نگرانی کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست شورای مبارزه با زمین خواری استان ظهر شنبه با حضور معاون عمرانی استاندار، معاون دادگستری استان و جمعی از مدیران استان برگزار شد.

این نشست بدون حضور مدیرانی همچون جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و ثبت و اسناد استان برگزار شد که غیبت این مدیران انتقاد معاون عمرانی استاندار و رئیس جلسه را به همراه داشت.

افزایش ساخت و سازها در زمین های کشاورزی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست بر مبارزه همه جانبه با پدیده زمین خواری در استان تاکید کرد و گفت: مبارزه با زمین‌خواری از اهمیت بالایی برخوردار است و نیز به عزم همگانی دارد.

پژمان نیک اقبالی افزود: متاسفانه طی سالهای گذشته اراضی ملی و کشاورزی پس از تخریب در آن‌ها ساخت و ساز غیرمجاز انجام شده است.

وی یکی از این ساخت و ساز غیرمجاز را در محور یاسوج- شیراز و حدفاصل منطقه «پریکدان» تا گردنه «مله شوره» عنوان کرد.

نیک اقبالی اظهار داشت: رویکرد جدید در کمیسیون ماده ۱۰۰جریمه نیست بلکه تخریب در دستور کار قرار دارد و ساخت و سازهای غیر مجاز در این استان تخریب می‌شوند.

معاون استاندار بر تهیه نقشه کاداستر اراضی ملی تاکید کرد و گفت: لازم است اختلافات بین مردم و اداره منابع طبیعی هم مرتفع شود.

کوتاهی متولیان در برخورد با متصرفان منابع طبیعی

معاون پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدیران دستگاه‌های دولتی در زمینه تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی کوتاهی و سهل‌انگاری می‌کنند.

الماس گشتاسبی افزود: کوتاهی برخی دستگاه‌های دولتی راه تصرف و زمین‌خواری برخی سودجویان را هموار می کند.

وی به زمین های شمال شهر یاسوج اشاره کرد و افزود: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این استان در زمینه تصرف اراضی ملی شمال شهر یاسوج کوتاهی کرده است.

گشتاسبی بر عمل دستگاههای اجرایی به قانون تاکید کرد و اظهار داشت: عدم هماهنگی بین ادارات متولی مبارزه با پدیده زمین خواری در این استان یکی از مشکلات جدی است.

وی همچنین گفت: در سطح این استان حدود ۱۰۰ رای زمین‌خواری و تغییر کاربری در اراضی کشاورزی صادر شده اما متاسفانه تاکنون تنها پنج مورد از این تعداد اجرایی شده است.

رفع تصرف ۱۱۵هکتار از اراضی ملی

معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه وبویراحمد هم در این نشست گفت: در سه ماهه اول امسال ۱۱۵ هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی این استان توسط زمین‌خواران تصرف شد.

سید احسان نعمتی افزود: از این میزان ۵۲ هکتار بازپس‌گیری و رفع تصرف شد.

وی بیان کرد: در سه ماهه اول امسال، ۸۹ فقره پرونده در زمینه تخریب و تصرف منابع ملی به مراجع قضایی ارسال شد.

نعمتی میزان زمین تصرف شده در این پرونده ها را ۱۱۵ هکتار عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۶۷ پرونده در محاکم قضایی به مساحت ۵۲ هکتار منجر به صدور رای و رفع تصرف از زمین‌خواران در این استان شد.

بیشترین تصرفات در بویراحمد و دناست

مدیرکل دفتر فنی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم روند رو به رشد پدیده زمین خواری در استان را نگران کننده دانست.

سید حسین کاظمی افزود: بیشترین تصرفات عرصه‌های منابع طبیعی در حوزه شهرستانهای بویراحمد و دنا است.

وی بیان کرد: برخی مناطق همچون مناطق تل سیاه، اطراف رودخانه بشار و «سرنجل‌کل» که قبلا رفع تصرف شده بود طبق گزارشات رسیده دوباره تصرف شده است.

کاظمی تاکید کرد: افراد صاحب نفوذ و وابسته به برخی افراد در ادارات در تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی بدون مجوز دخیل هستند و در زمینه زمین‌خواری نقش زیادی دارند.

 

کد خبر 2904269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha