پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۴۱

علی آبادی در گفتگو با مهر:

کادر فنی تیم ملی کشتی باید تغییر کند/ توقع چنین نتایجی را نداشتیم

کادر فنی تیم ملی کشتی باید تغییر کند/ توقع چنین نتایجی را نداشتیم

عضو شورای فنی تیم‌های ملی کشتی فرنگی معتقد است با توجه به نتایج کسب شده در رقابتهای جهانی ۲۰۱۵ آمریکا، اعضای کادر فنی تیم اعزامی باید هر چه سریعتر تغییر کنند.

رحیم علی آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اظهار تاسف از نتایجی که در رقابتهای جهانی کشتی فرنگی بدست آمد اظهار داشت: تیم کشتی فرنگی ایران در شرایطی به رقابتهای جهانی اعزام شد که به هیچ عنوان توقع چنین نتایجی را نداشتیم و چراکه نفرات اعزامی جزو برترین و حتی عناون دارترین مدعیان اوزان خود بودند.

وی به دلایل این ناکامی اشاره کرد و گفت: شورای فنی بزودی تمامی کشتی های رقابتهای جهانی و عملکرد ملی پوشان و اعضای کادر فنی را بررسی خواهد کرد اما انچه مسلم است ما در بحث کوچینگ و همچنین آمادگی جسمانی فرنگی کاران با ایرادات زیادی روبرو بودیم. به عنوان مثال برخی از فرنگی کاران تیم ملی با توجه به اینکه از حریف پیش بودند در ثانیه های پایانی به دلیل همین دو مورد یعنی عدم کوچینگ مناسب و به موقع و فنی و همچنین ضعف قوای بدنی و ذهنی، امتیاز از دست داده و مغلوب حریف می شدند که همین موضوع ضربات زیادی به امتیازات نهایی تیم ملی وارد آورد.

نایب قهرمان المپیک مونیخ با اعلام این خبر که بزودی باید در خصوص اعضای کادر فنی تصمیم گیری و تجدید نظر کرد: ما اگر برای مسابقات آتی از جمله المپیک داعیه کسب مدال و موفقیت داریم باید هر چه سریعتر به وضعیت کنونی به ویژه کادر فنی رسیدگی کنیم و نفرات جدیدی را جایگزین کادر فنی کنونی کنیم.

علی آبادی در خاتمه اظهار داشت: البته در کشتی فرنگی نمی توان با گزینه های زیادی مثل کشتی آزاد مواجه بود و شورای فنی نیز برای انتخاب اعضای کادر فنی جدید با محدودیت هایی مواجه استو متاسفانه ما از آنچنان مربیان متعدد و باتجربه ای در این حوزه برخوردار نیستیم و باید به دنبال مربیانی باشیم که تجربه کافی دارند و می توانند تیم ملی را به خوبی برای روزهای سخت و حساس آتی مهیا سازند.

کد خبر 2918203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha