پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ مهر ۱۳۹۴، ۱۰:۴۵

امیرعبداللهیان خبر داد؛

اعلام رسمی به عربستان برای جلوگیری ازدفن شهدای ایرانی در این کشور

اعلام رسمی به عربستان برای جلوگیری ازدفن شهدای ایرانی در این کشور

معاون عربی و آفریقایی وزارت امورخارجه گفت: طی یادداشت رسمی به سفارت عربستان اعلام شده است که همه خانواده ها خواهان بازگرداندن پیکر مطهر شهدای منا به ایران اسلامی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، حسین امیرعبداللهیان پس از حضور در نشست کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه خانواده های یکایک جانباختگان حادثه منا از وزارت خارجه درخواست پیگیری حقوقی این حادثه را دارند، گفت: این موضوع در وزارت خارجه در حال بررسی است که یک مرجع حقوقی مشخص برای پیگیری حقوقی این حادثه توسط خانواده ها تعیین شود.

معاون عربی و آفریقایی وزارت امورخارجه با اشاره به اینکه رکن آبادی سفیر سابق ایران در لبنان کماکان جزو مفقودین این حادثه است، افزود: تلاش ها برای تعیین وضعیت ایشان و دیگر مفقودین ادامه دارد.

وی با بیان اینکه صراحتا به مقامات عربستان سعودی اعلام شده که خانواده‌های شهدا برای دفن خانواده خود در عربستان رضایت نداده اند، ادامه داد: طی یادداشت رسمی به سفارت عربستان اعلام شده که  همه خانواده‌ها خواهان بازگرداندن پیکر مطهر شهدای منا به ایران اسلامی هستند.

معاون عربی و آفریقایی وزارت امورخارجه با تاکید بر اینکه برنامه ای برای سفر وزیر امور خارجه به کشور عربستان وجود ندارد، تصریح کرد: وزیر بهداشت به نمایندگی از دولت برای رسیدگی به وضعیت حجاج مجروح به عربستان سفر کرده‌ است.

کد خبر 2928335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha