پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ مهر ۱۳۹۴، ۱۴:۲۰

وزیر رفاه عنوان کرد؛

بیمه های تکمیلی باعث افزایش تعرفه های پزشکی شدند

بیمه های تکمیلی باعث افزایش تعرفه های پزشکی شدند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیمه‌های تکمیلی همه دچار نارسایی هستند، زیرا تعرفه‌های پزشکی را بالا بردند اما اعتبار بیمه‌ها به این میزان رشد نکرد، بیمه‌ها اکنون وضع نامناسبی دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی ربیعی در مراسم تجلیل از بازنشستگان نمونه کشور با بیان اینکه ما مسائل مربوط به بازنشستگان را می‌دانیم و خجالت می‌کشیم که نمی‌توانیم همه آنها را حل کنیم، گفت: سعی می‌کنیم دروغ نگوییم، کار غیرکارشناسی انجام ندهیم و وعده‌هایی که کشور را دچار آسیب می‌کند، ندهیم.

وی ادامه داد: قصد داریم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را در برنامه ششم توسعه دنبال کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه امسال از محل منابع خودمان ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای بیمه تکمیلی بازنشستگان اعتبار صرف کرده‌ایم، گفت: برای پرداخت حقوق‌تان نیز حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومان به صندوق بازنشستگی کمک کرده‌ایم. عده‌ای با تحریم، جیب‌هایشان را پر می‌کرده‌اند و آقایی که اکنون در حال محاکمه است، تنها خواب پولی که پیشش می‌ماند در سال ۲۰۰ میلیارد تومان بود. به همین خاطر امروز با مشکلات بسیاری روبه‌رو هستیم که سعی می‌کنیم آنها را حل کنیم.

ربیعی با بیان اینکه با وزارت مسکن، تعاملاتی انجام داده‌ایم تا بتوانیم صندوق مسکنی را برای بازنشستگان احیا کنیم و ساخت مسکن اجتماعی را کلید بزنیم، گفت: درباره درمان و بیمه تکمیلی بازنشستگان هم باید بگویم که بیمه‌های تکمیلی همه دچار نارسایی هستند، زیرا تعرفه‌های پزشکی را بالا بردند اما اعتبار بیمه‌ها به این میزان رشد نکرد، بیمه‌ها اکنون وضع نامناسبی دارند.

وی ادامه داد: سعی می‌کنم تا پایان هفته با مسوول بیمه آتیه‌سازان حافظ گفت‌وگویی داشته باشیم تا با پولی که داریم خدمات بهتری به بازنشستگان ارائه دهد، زیرا بازنشستگان نارضایتی‌هایی از وضعیت بیمه تکمیلی خود دارند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تاکید بر اینکه صندوق‌های بازنشستگی تنها صندوق پرداخت مستمری نیستند، گفت: باید صندوق‌های بازنشستگی کانون‌های گفت‌وگوی بازنشسته‌ها باشد و برنامه‌ریزی کنیم که کانون‌ها و صندوق‌های بازنشستگی به کمک جامعه بیاوریم و بازنشستگی را یک فرصت اجتماعی بدانیم. جامعه‌ای خوشبخت خواهد بود که بزرگان در آن نقش داشته باشند. امیدوارم روزی را نبینم که به جای سرراه گذاشتن کودکان، سالمندان را در خیابان بگذارند.

کد خبر 2938004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha